- הוסף לסימניות
ננסה-תודהנכתב ע"י חני אבוביץ;2419565:ו
את השנייה והשלישית הייתי מיישרת קצת.
שמחה לשמוענכתב ע"י עוגת בוקר;2419568:זה...
זה פשוט מידי מושלם!!!!
איזה מחמיא-תודהנכתב ע"י ינאי;2419581:האחרונה צועקת לי "דבורי"
הכל יפה, רך ונעים
נכתב ע"י יעל א;2419583:תמונות יפות בהחלט!
היענקי נראה יענקית![]()
נכתב ע"י רות08;2419586:האחרונה!!!!!!
מושלם!!!
טוב שכתבת את השם שלו . בראשונה הוא נראה ממש בת
נכתב ע"י לאה 22;2419596:מקסים!
מסכימה עם חני ורותי..
נכתב ע"י שוש200;2419998:תמונות מדהימות! אחת אחת!!!!
בתמונה השלישית, מפריע לי שהילד עומד קצת לכוון שמאל(היד עם הדלי) והספייס- מימין
לא הבנתי מה אתה מתכוון יותר חי או בוהק?נכתב ע"י ראובן 10;2420201:תמונות יפיפיות!
את השלישית הייתי ממקם את הילד ימינה לפי כלל השלישים.
נ.ב. מורגש הבדל קל בחיות הצבעים בין 1-2 לבין תמונה 3 = אלו שני עדשת שונות?
אגב, למושג 'חיות' אני מתכוין כמה שיותר חי כלומר כמה שיותר נקי או בוהק. או כמה שפחות אובך.
תודה,חייבת לגוון- זה עושה לי טובנכתב ע"י C H A N Y;2420278:הראשונה!לא בעצם השניה ,וגם השלישית!
ממש סט מושלם ונחמד לראות תמונות שלך בימין משה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ספירלה, r :), ללוש לוי ועוד 3 משתמשים6 //