כן, אני מכיר היטב.עבור נושא קריטי, אשמח לקבל מידע על יענקי צישינסקי.
חסיד גור, מבית שמש, בתחום ההשקעות.
נא להשיב בפרטי או במייל:
shalomcohen789@ gmail.com
תודה!
ניתן להשקיע דרכך? היכן? ומהן הבטחונות?אני לא יועץ. אבל מי שמשקיע אצלי - אני נותן בטחונות על החזר 10% יותר מכל תשואה שהחברות שלו יחזירו!
אתה שואל ברצינות ??ניתן להשקיע דרכך? היכן? ומהן הבטחונות?
היה נראה שהוא כותב שניתן להשקיע דרכו,אתה שואל ברצינות ??
www.prog.co.il
www.prog.co.il
למעשה אין למשקיע לא כשיר [או למשקיע שזה לא המקצוע הקבוע שלו] את הגישה להשקעות טובות בהייטק ובמדיקל.זכור לי שנושא ההשקעה בחברות המדיקל כבר הוזכר באחד הפוסטים של אלי אלימלך איפשהוא.
אחר חיפוש קל:
וכאן:![]()
השקעות - האם הייתם עושים ביטוח אצל איש בודד שפתח חברת ביטוח?
[אחרי הקליק בייט של הכותרת, הפוסט עוסק באזהרה מהשקעות. מי שלא בקטע, בהצלחה באשכולות אחרים, וסליחה] ==== שאלה כנה לכל מי שקורא פוסט זה: נניח וקנית רכב חדש, שוויו 200,000 ש"ח. שכן שלך בבניין מציע לך הצעה מדהימה: תבטח את הרכב אצלי. תשלם לי במקום 9000 ש"ח לשנה - רק 4000 ש"ח לשנה. אתה שואל את...www.prog.co.il
![]()
מידע שימושי - אל תשקיעו בהייטק
[הפוסט הזה שלי פורסם לפני כמה חודשים ביתד והמודיע, ולאור האירועים - אמרתי אניח אותו כאן] 1) בשנים האחרונות ישנה התעוררות של מגייסי השקעות להייטק בקרב הציבור החרדי. גם בתקופת המשבר בהייטק – עדיין יותר ויותר אנשים שומעים על אקזיטים וחלומות מתוקים שפורסמו בתקשורת החרדית בכותרות ראשיות, ביניהם...www.prog.co.il
למה שלא תעשה פשוט; תבקש ממי שמציע לך [ולא משנה מה שמו] היסטוריה מפורטת של "רווחים שחולקו" מחברות שהוא השקיע בהן?תודה לכל המגיבים.
למעיישה, אין מישהו שהתנסה איתו בהשקעה ויכול לומר חוות דעת מכלי-ראשון?
אני ישבתי עם עם מי שמגייס שם את הכסף, וההקלטה שמורה.תודה לכל המגיבים.
למעיישה, אין מישהו שהתנסה איתו בהשקעה ויכול לומר חוות דעת מכלי-ראשון?
על מנת להיות אמין ומקצועי יותר,כן, אני מכיר היטב.
הוא איש טוב לב! רוצה לעזור לכל יהודי באשר הוא, ולהכניס אותו להשקעה מניבה במיוחד!
אבל: ישבתי עם האנשים שם, יחד עם שני אנשי מקצוע בתחום השקעות הייטק וייעוץ עסקי, והתברר שמי שמכניס את כספו בכל אחד מהמיזמים שלהם, שם את כספו על קרן הצבי.
היות והאנשים טענו שאינם מגייסים יותר משקיעים, שתקנו.
אך נודע לנו שמנסים שוב ושוב לגייס משקיעים חרדיים ל'אפסנט מדיקל' ועוד, לפי שווי של 300,000,000!
על אף שהחברה מסורבת מס' קרנות ולא הצליחה לגייס משקיעים כשירים.
אני לא יועץ. אבל מי שמשקיע אצלי - אני נותן בטחונות על החזר 10% יותר מכל תשואה שהחברות שלו יחזירו!
אתה רוצה לטעון שהם לא קרן צבי אלא גב של גמל? חובת ההוכחה מוטלת עליך.על מנת להיות אמין ומקצועי יותר,
נא פרט מי האנשים שישבת איתם שם, ומי הם שני אנשי המקצוע שנתנו את חוות דעתם על כל אחד מהמיזמים של חברת אפסנט מדיקל שמי שמכניס את כספו שם את כספו על קרן הצבי
מי ביקש הוכחה ?אתה רוצה לטעון שהם לא קרן צבי אלא גב של גמל? חובת ההוכחה מוטלת עליך.
כי ברירת המחדל של סטארטפ, שלא צד את עיניהם המיומנות של מנהלי קרנות הון סיכון, היא קריסה ופשיטת רגל.
אולי תסביר לנו למה לא השקעת שם לאחר הבירורים שלך ??מי ביקש הוכחה ?
אם היו עונים לשואל את התשובה שלך, אתה צודק
אך
השואל ביקש חוות דעת על משהו ספציפי, לא כללי על תחום הסטארפ
וגם הדיון לא על מי מוטלת חובת ההוכחה
כתבתי שראוי כשנותנים חוות דעת לא כללית אלא על בן אדם ספציפי ועל חברה ומוצר מסוים ומוגדר לכתוב יותר מפורט על מנת לתת את הרושם המקצועי.
אני מדגיש שאני לא מושקע מהחברה, ולא יהיה לי לא רווח ולא הפסד ממנה, ואני גם לא מתכווין להמליץ לתת אף המלצה לשום כיוון,
כשהציאו לי אישית להשקיע בחברה הזו, אני שוחחתי עם רופאים שמתעסקים בתחום, ולא קיבלתי החלטה על סמך חוות דעת של משתמשי פרוג או כל פורום אחר
אל אף שאישית התרשמתי מהחברה, מהמוצר, ומהאנשים שם,אולי תסביר לנו למה לא השקעת שם לאחר הבירורים שלך ??
מצאת השקעה יותר טובה ? לא יכול להיות (:
אני לא התייחסתי בתגובותיי לאפסנט מדיקל, אלא כתבתי המלצות כלליות למשקיעים. אבל מכיוון וביקשת יפה את התייחסותי דווקא לאפסנט, הנה היא:@שלום 789
א. תבדוק עם רופאים שמומחים בתחום למשל דר' עמית שי גרין שמכיר את המוצר של החברה מאוד טוב, ולא נראה לי ש איצ'ה מקו המידע ולא הנקרא כאן אלי אלימלך דיברו איתו
ב. אבקש מ איצ'ה ואלי אלימלך שיחשפו מי האנשים בחברת אפסנט שהם היו איתם בקשר
ג. אני לא מתכוין להמליץ על שום דבר, אבל כשנותנים מענה כזה, וקוטלים ברגע אחד חברה ואנשים, צריך לתת יותר מידע ולא רק להקם את האף וזהו
כל מילה נכונה, מידיעה.2. הדוקטורים להשקעות סירבו עד כה. אקסנט מדיקל קיבלה סירובים מכמות מכבדת של משקיעים מקצועיים, ואני יכול לפרט את שמותיהם, לא סתם רוב מוחלט של הכסף שלה מגיע מחרדים וחרדיות.
3. גם בשבועות אלו אפסנט מדיקל היא מרכז מבקרים לאברכים חסידיים, שמגיעים להתלהב מהמכשיר המהפכני, כשהחברה "מסרבת" לקבל מהם השקעה (אלא אם כן הם ממש יתחננו), והיא בסך הכל מקבלת אותם לביקור כמחווה של רצון טוב להציג את חזית המדע לאברכים
אכן.מרכז מבקרים לאברכים חסידיים
בדיוק. הם ממש ממש לא מעוניינים לקבל משקיעים."מסרבת" לקבל מהם השקעה (אלא אם כן הם ממש יתחננו)
זה היה הניסוח.מחווה של רצון טוב להציג את חזית המדע לאברכים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים