- הוסף לסימניות
ידידי הנכבד, נעים לך להמליץ על גרפיקאי למי שמתעניין על ניתוח לב?@שלום 789
א. תבדוק עם רופאים שמומחים בתחום למשל דר' עמית שי גרין שמכיר את המוצר של החברה מאוד טוב, ולא נראה לי ש איצ'ה מקו המידע ולא הנקרא כאן אלי אלימלך דיברו איתו.
עם גייסן הכספים עצמו, וקשה לי להלבין את פניו עם פרטים מלאים, על אף שזאת הדרך היחידה להציל מההשקעות אצלו.ב. אבקש מ איצ'ה ואלי אלימלך שיחשפו מי האנשים בחברת אפסנט שהם היו איתם בקשר.
מי ש"קוטל אנשים" הוא מי שמפרסם את האמת הידועה לו?כשנותנים מענה כזה, וקוטלים ברגע אחד חברה ואנשים...
בידינו עשרות התכתבויות, הבטחות ומצגי שווא של גייסי הכספים לחברה במשך שנים.צריך לתת יותר מידע ולא רק לעקם את האף.
סורי,שבוע טוב
סליחה, אך הייתה כאן סטייה משמעותית מהעניין הנדון
(חוץ אם העניין הנדון זה לגופו של מגייס המשקיעים ולא החברה עצמה ואז אין לי דעה כלל, וסליחה על כל תגובותיי כי את מגייס המשקיעים איני מכיר כלל)
אני כתבתי ומבחינתי הנדון זה חברת אפסנט מדיקל והמוצר שלה
על מנת להבין את כדאיות ההשקעה אין מה לקבל החלטות לאחר פגישה עם מגייס משקיעים, ודעות על המגייס.
על מנת להבין את ההשקעה יש ללמוד אותה ולהכיר את הפיתוח, את המנהלים, ולשמוע מרופאים שמתעסקים בתחום וכו' ולא שייך לפסול השקעה לאחר פגישה עם מגייס המשקיעים.
בהצלחה לכולם בכל אשר יפנו
אני לא מכיר את צישינסקי כלל.@משה ישראלוביץ @משה יצחק
לא יודע מה טיבה של ההשקעה הספציפית שעבורה צישינסקי מגייס כספים
אבל אני זוכר שלפני כמה שנים טובות הוא גייס לסטארטאפ של עגלות קניה במשקל חכם (סליחה אם אני לא מדייק), מה עם זה?
וכן מה עם המטוס הפרטי שהוא השיק לפני תקופה?
אני לא מכיר את צישינסקי כלל.
אז מי הציע לך ?כשהציאו לי אישית להשקיע בחברה הזו, אני שוחחתי עם רופאים שמתעסקים בתחום, ולא קיבלתי החלטה על סמך חוות דעת של משתמשי פרוג או כל פורום אחר
בעולם מתוקן אכן טיב ההשקעה מוצע רק ל"משקיע כשיר" בעזרת מומחה שיודע לבחון השקעות.סליחה, אך הייתה כאן סטייה משמעותית מהעניין הנדון
(חוץ אם העניין הנדון זה לגופו של מגייס המשקיעים ולא החברה עצמה ואז אין לי דעה כלל, וסליחה על כל תגובותיי כי את מגייס המשקיעים איני מכיר כלל)
אני כתבתי ומבחינתי הנדון זה חברת 'אפסנט מדיקל' והמוצר שלה
על מנת להבין את כדאיות ההשקעה אין מה לקבל החלטות לאחר פגישה עם מגייס משקיעים, ודעות על המגייס.
על מנת להבין את ההשקעה יש ללמוד אותה ולהכיר את הפיתוח, את המנהלים, ולשמוע מרופאים שמתעסקים בתחום וכו' ולא שייך לפסול השקעה לאחר פגישה עם מגייס המשקיעים.
בהצלחה לכולם בכל אשר יפנו
אוהההובעולם מתוקן אכן טיב ההשקעה מוצע רק ל"משקיע כשיר" בעזרת מומחה שיודע לבחון השקעות.
אבל במציאות העגומה שלנו, זה מה שקרה, ועל זה הדיון:
משקיעי פריטייל טכנולוגיות בע"מ , השקעה קודמת שאותם גייסים הצליחו להוציא מיליוני ש"ח - רק מאנשים מהשורה, שאין להם כלי בחינת השקעות סטארטאפ, והמצג שהציג להם התרסק. חלקם נותרו בלי דירה!
וגם הפעם: משקיעי אפסנט מדיקל בע"מ. ע"י אותם גייסים שהצליחו להוציא מאנ"ש סכומי עתק!
ושוב אברך אחר פנה אלינו שהוצע לו על ידם "רובוט שמנתב השקעות בשוק ההון" ויש עוד...
ואברך נוסף שניסו לגייס להשקיע כאן: משקיעי ג'ינטולס בע"מ, והוא גילה שיש כבר מספר חברים ששוכנעו ע"י גייסים חרדיים, ושוב כאלה שאין להם את הכלים לדעת אם הכסף יירד לטמיון או יניב תשואות.
תראה בעצמך עדויות של אברכים בשרשור לעיל: פגישות עם רופאים וסיור בחברה, הבטחות בשם אדמו"רים (שמעולם לא נתנו להשקיע כספים בכאלה סיכונים - וגם היום הגבאים מכחישים!) ורבי דוד אבוחצירה ועוד - הכול כדי שהבדיקה לא תהיה מקצועית, רק שיסתמכו על מצגי שווא!.
כל דיין שנחשף למידע, סבור שמצווה להעלות את הנידון ולהציג לעיני הציבור את מה שיכול למנוע מהם ליפול לבור ברשות הרבים.
ינקי, .אוהההו
אני לא מכיר את כל בעלי המניות בחברות שפירסמת
אבל חלקם שאני כן מכיר
לא עושים כלל רושם של אנשים תמימים.
לא מכיר את החברות האחרות, במה הם עוסקות ? גם במדיקל ?
?ינקי, .
בדיוק זה הסיפור. אנשים חכמים ולא תמימים, שאם היו שומעים את הפגישה עם אותם גייסים - לא היו מכניסים שקל אחד באף אחת מהחברות שעליהן מכרו להם שקרים.אוהההו
אני לא מכיר את כל בעלי המניות בחברות שפירסמת
אבל חלקם שאני כן מכיר
לא עושים כלל רושם של אנשים תמימים.
לא מכיר את החברות האחרות, במה הם עוסקות ? גם במדיקל ?
לא הבנתי...ינקי, .
@איצ'ה קו המידע מה הבנת שהוא מתכוין ?לא הבנתי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים