יער בלונים ומה שבינהם.

• הוסף לסימניות
יומיים צילומים מלאים בכיף ובים של לוקיישנים, היה חוויה.
אחד מתוך אלבום מקסים למשפחה מגניבה.
אם תרצו עוד, אולי בהמשך.

• הוסף לסימניות
מהמם...נראה שכיף להם
אין על התקופה הזאת!

• הוסף לסימניות
רחלי מהמם
בא לי לראות עוד.......

• הוסף לסימניות
כן,רוצים עוד...! מה זה דף אחד??;):mad:

תמונות יפות מאד....

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים
הימנית למעלה עדיף בלי חיתוך של הבלונים

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!!!
אהבתי את צבעי הבגדים- משתלבים יפה בנוף...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;2049409:
כן,רוצים עוד...! מה זה דף אחד??;):mad:

תמונות יפות מאד....

תודה רבה
שמחה שאהבתם.
תעקבו. אני מעלה עוד באשכול חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ESTY.P;2049485:
מקסים מקסים
הימנית למעלה עדיף בלי חיתוך של הבלונים

יש לי אחד בלי החתוחים, אבל זה היה נראה לי מעניין יותר.
יש כבר באלבום מלא תמונות אחרות אם הבלונים שלמים.

• הוסף לסימניות
תמונות חמודות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! ברור שרוצים עוד.

תשימי לב, אם זה לעמוד כפול לאלבום, שהאמצע יוצא על הפנים של הילדה, אולי כדאי להזיז את התמונה הגדולה טיפה שמאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;2049948:
יפה מאוד! ברור שרוצים עוד.

תשימי לב, אם זה לעמוד כפול לאלבום, שהאמצע יוצא על הפנים של הילדה, אולי כדאי להזיז את התמונה הגדולה טיפה שמאלה.

ממש תודה רבה לך.
נס שעוד לא שלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: יהודי קטן1 //
100 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה