דרוש מידע יפוי כח רואה חשבון

• הוסף לסימניות
אני יש לי עוסק פטור פתוח כבר ואני רוצה ללכת לרואה חשבון והיא רוצה 300 שקל על יפוי כח לניהול העסק
ואני לא מבין למה שהרי היא לא צריכה לפתוח תיק והמחיר של פתיחת וניהול העסק כולל יפוי כח, אז למה עכשיו שהתיק פתוח אני צריך לשלם על היפוי כח

• הוסף לסימניות
אתה לא משלם על יפויי כח אלא על ליווי שנתי ודיווחים שנתיים ואתה צריך לבדוק מולה כמה היא לוקחת על זה. אין משמעות רק ליפויי כח ללא טיפול ואחריות על התיק. בהצלחה!
השכ"ט אצלנו הינו 900 ש"ח+מע"מ, כולל ליווי מלא לאורך השנה (התיעצויות, אישורים וכו'), אחריות מלאה על התיק מול הרשויות וכמובן את הדיווחים השנתיים.

• הוסף לסימניות
היא לוקחת לי 1000 שקל, האם זה הגיוני שאני ישלם גם על היפוי כח

• הוסף לסימניות
הכל הגיוני, אם פנית אליה כנראה ששמעת עליה המלצות ואתה סומך עליה ואם זה התמחור שלה אז זה כבר בחירה שלך אם ללכת על זה או לא. אבל בגדול 1,000 ש"ח זה מחיר טוב לשנה וגם אם יש תשלום חד"פ על יפויי הכח זה עדיין נשאר מחיר טוב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המחירים שצויינו כאן מאוד זולים - ממליץ לבדוק המלצות שזה הכי חשוב איך השירות?

• הוסף לסימניות
אם אשה מיפה את כוחו של בנה לחתום על מסמכים שלה,
האם הוא יכול לחתום בצורה חופשית את שמה,
או שהוא צריך לחתום את שמו + יפוי כח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה