דרוש מידע יצאנו היום עם האוטו לקניות והמאבטח חשד בנו

• הוסף לסימניות
אמרנו נצא לקניות היום עם הילדים בקניון , לקנות בגדים לחג
במקרה בתא המטען שלנו באוטו היו סכינים של מטבח חדשים ארוזים יפה וקיבלנו אותם כשי לחג מהעבודה ופשוט המאבטח חשד בנו מאד ועיכב אותנו יצאתי מהאוטו ניגשתי אליו שאלתי אותו תגיד מה אני ניראה לך מחבל , ניסיתי לשכנע את המאבטח שכולהה קיבלנו מתנה לחג סכינים למטבח אבל הוא נשאר בשלו " המאבטח אומר לי תשמע אדון המצב לא פשוט כלל , יש לנו הוראה במצב כזה ואנחנו צריכים לקבל אישור מהדרג הבכיר של האבטחה בקניון מה שקרה שהיה פקק גדוול מאד ולחץ של מכוניות שצופרות הרגשנו כאילו אנחנו שבח"ים לאחר כמעט חצי שעה וכמובן אישור מהדרג הבכיר בקניון שיחרר אותנו לחופשי עם הסכינים בתא המטען .
אני בא להגיד תהיו ערניים מה יש באוטו שלא יחשדו בכם ולא תהיה לכם עוגמת נפש של ערב חג
אל תשימו בתא מטען דברים מחשידים אם כבר אתם לוקחים דברים מחשידים תחביאו אותם אבל לא בתא המטען כי המאבטחים עם יד על הדופק זה לא צחוק זאת תקופה לא פשוטה

• הוסף לסימניות
דודה שלי הלכה לאחד ממשרדי הממשלה
בכניסה יש כמובן בידוק
היא הביאה איתה תפוח וסכין לחתוך אותו.
ישר שמו אותה בצד והתחילו לשאול אותה מליון שאלות וכו'
אישה קשישה בת 80...

• הוסף לסימניות
את בעלי וחבריו עצרו (לפני ככמה וכמה שנים, כשהיו בחורי ישיבות) בטיול בין הזמנים, כי היה להם סכין באוטו לחתוך איתה את האבטיח (שגם כן היה באוטו).

עצרו אותם במחסום משטרתי שהיה בכביש, ולפרק זמן ממש ארוך, למעלה משעה. כשבסופה שחררו אותם בלי הסכין המסכנה...

לפעמים השיקול דעת של מי שצריך להפעיל אותו לא משהו...

• הוסף לסימניות
נזכרת שיצאתי בעבר מהבית בריצה ללימודים...
לא מצאתי בדיוק שקיות אוכל קטנות (כנראה שנגמרו)
עטפתי את התפוח והלבן ב.... נייר כסף והכנסתי מהר לתיק.
שהגעתי לקניון מלחה לקניות אחה"צ, היה לי קצת סיפור עם זה בכניסה לקניון...
אבל בסדר.... בסוף הכניסו אותי.

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש שהמאבטח היה מאד אחראי והוא אמר לי תשמע אני מאמין לך שאתה לא מחבל אבל מתוקף סמכותי אני חייב לדווח לדרג הבכיר של האבטחה בקניון , ומדובר בקניון ענק שלקח מלא זמן לתשובה מהם שאני יכול להיכנס עם הרכב ומאחורינו שיירה של איזה 20 כלי רכב שחיכו חצי שעה כמעט , תחשבו ערב חג , וגם הוא שאל אותי מה אתה קונה בקניון בשביל מה הגעת , לאחר שקיבל אישור מהדרג הבכיר שאני יכול להיכנס
אני שומע שאומרים לו בקשר , אוקיי שיכנסו עם הרכב אבל בשוום פנים ואופן לא להוציא את הסכינים מהאוטו
זה היה סוג של תנאי...

ויותר מזה החננו את האוטו הכל טוב ויפה, אנחנו אומרים לעצמינו איזה יופי עברנו את הבדיקה עכשיו זה הזמן לקנות בגדים לילדים , נשמע יפה לגמריי , אנחנו הולכים בקניון ואני רואה שאנשים שראו אותנו בבדיקה של האבטחה מסתכלים עלינו עם עיניים חשודות :cautious: הא הנה המשפחה הזאתי שעשת בעיות, מעניין מה קרה, הרגשנו ממש לא בנוח

אבל ברוך השם מודים להשם על הכל עם כל מה שעברנו היום , "הכל לטובה"...

• הוסף לסימניות
סיפרו לי היום על מפקחת שהגיע לאחד הגנים בירושלים , המאבטח ניגש אליה שאל אותה תגידי מה רצונך בגן זה
מאחר שהיא לא ענתה המאבטח חשד בה ואמר לה בבקשה להוציא מהתיק את החפצים והיא לא נענתה לבקשתו
המאבטח אמר , הא אם כך אני חייב לראות מה יש לה בתיק , ולהפתעתו גילו אצלה בתיק סכינים , חס ושלום אני לא רוצה לדעת מה היה קורה ....
עכשיו אני שואל אם משהוא שמע על זה , האם זה היה בחדשות או סתם משהיא חלמה על זה בלילה , והיום אותה אישה ששמעה על כך סיפרה לאישתי , האם זה נכון או שמועות ??

• הוסף לסימניות
סיפרו לי היום על מפקחת שהגיע לאחד הגנים בירושלים , המאבטח ניגש אליה שאל אותה תגידי מה רצונך בגן זה
מאחר שהיא לא ענתה המאבטח חשד בה ואמר לה בבקשה להוציא מהתיק את החפצים והיא לא נענתה לבקשתו
המאבטח אמר , הא אם כך אני חייב לראות מה יש לה בתיק , ולהפתעתו גילו אצלה בתיק סכינים , חס ושלום אני לא רוצה לדעת מה היה קורה ....
עכשיו אני שואל אם משהוא שמע על זה , האם זה היה בחדשות או סתם משהיא חלמה על זה בלילה , והיום אותה אישה ששמעה על כך סיפרה לאישתי , האם זה נכון או שמועות ??
מפקחת ?
גן ילדים ?
סכינים ?
מה יהיה הסוף עם השמועות האלה?

• הוסף לסימניות
קצת איזון:
עירנות זה מצוין.
פחד לא.
---
''אם ה'לא ישמור עיר...''

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה