יצאנו לחפש פריחה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 1,007.6 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
מוששששששששששששששששששששששששששששששלם
פשוט תמונות להגדלה מידית

• הוסף לסימניות
מדהים פוסטרים

• הוסף לסימניות
תמונות מעולות!
הבנות מהממות!
ישר להגדלה

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות
הראשונה פוסטר

• הוסף לסימניות
חייבת להגדיל!!
בנות מהממות :)

• הוסף לסימניות
זה פשוט יפה!
והירוק צהוב הזה משגע!

• הוסף לסימניות
מקסים!!
צבעים יפיפיים!

• הוסף לסימניות
השניה!!
ואיזה תאורה!!!!
מושלם

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!!
דבורי הרגע תעלי עוד

• הוסף לסימניות
וואו! השניה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, במקום לנקות אני מצלמת...
נכתב ע"י RUTYVE;2055301:
מקסים !
אפשר לשאול מאיפה השמלות ? יפיפיות !!
מקידס מוד-ב"ב

נכתב ע"י eg;2055687:
איזה יופי!!!
דבורי הרגע תעלי עוד
איזה מהן, אסתר? :)
אני מפחדת שקקטוס ישהה אותי על כמות חורגת ;)

• הוסף לסימניות
תמיד את חרוצה !
תגרי אותי גם הפעם לצאת;)
והתמונות סוףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה