יצאנו לנשום אויר...

• הוסף לסימניות
אחרי שעתיים בסטודיו...

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה!

• הוסף לסימניות
מירהלה
התינוק חמוד בתנוחה מקסימה
אבל................................
זה משדר פחות רכות
בתמונה השנייה מפריע לי מאד הקונטרסט החזק והשרופים של השמש זה פחות מתחבר לי עם רוגע של תינוק

• הוסף לסימניות
משה בתיבה...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד! :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1757927:
מירהלה
התינוק חמוד בתנוחה מקסימה
אבל................................
זה משדר פחות רכות
בתמונה השנייה מפריע לי מאד הקונטרסט החזק והשרופים של השמש זה פחות מתחבר לי עם רוגע של תינוק

ת'אמת, כבר אמרו לי את זה אך אני דוקא כן אהבתי כי זה מוסיף עומק לתמונה (במיוחד המקום הזה שהוא אצלי בחצר כשאין שמש ניראה מאד מת)
התלבטתי האם זה ענין של טעם וריח או שזה לא נכון מבחינה אמנותית השילוב הזה

• הוסף לסימניות
התמונות יפות וטובות אבל-
גם לי זה לא סיפר סיפור אחיד התמונה הזאת. אולי הקומפו' או הצבעים משהו לא נכון לי בעין

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה בראשונה להפוך את כל הרקע לעלי שלכת. בלי העלים הירוקים והעץ שמפריעים.
לגבי התמונה השניה אני עוד מתלבטת ;)

• הוסף לסימניות
בעיני הפרווה הלבנה שהתינוק עטוף בה ממש לא מתאימה לרקע. הניגוד צורם.

• הוסף לסימניות
תעשי שם תמונות שלכת:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה