יצאנו לעיר

• הוסף לסימניות
תכנון קפדני
מוציא תמונה מושלמת

הלוקיישן , והמיקום המדויק של הנושא בפריים

התאורה (כולל המכוניות החסרות..)

התלבושת המוקפדת

הכל

פשוט מקסים

• הוסף לסימניות
וואו!
עכשיו אני מאמינה לכל מה ששמעתי על המוכשרות שלך.
האווירה והצבעים ממש מושכים אותי לבפנוכו...
מהפנט!

• הוסף לסימניות
נראה שחשבת פה על כל פרט
והתוצאה מדברת בעד עצמה :)

• הוסף לסימניות
ברכי זה מקסים מקסים אני כל כך אוהבת
את הלוקיישן,התאורה האווירה.
לגבי האיפור זה לא ענין של כמות אלא זה מרוח בצורה לא טובה ומפריע קצת.

• הוסף לסימניות
מהמם. מיד אהבתי . הכל עובד מאוד טוב ביחד. הטשטוש הוא טבעי או בעיבוד? זה נורא מסקרן אותי כי אני רוצה לדת אם אני יכולה לקנות עדשה שתעשה לי כזה טשטוש או אם זה רק בעיבוד. תודה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולן, שמחה לשמוע שאהבתן!

בוקה מיוחד!
ותמונה חדה ממש, צולם עם חצובה<?
לא צולם עם חצובה
היה די אור, בגלל הים מקדימה.

מהמם. מיד אהבתי . הכל עובד מאוד טוב ביחד. הטשטוש הוא טבעי או בעיבוד? זה נורא מסקרן אותי כי אני רוצה לדת אם אני יכולה לקנות עדשה שתעשה לי כזה טשטוש או אם זה רק בעיבוד. תודה...
הטשטוש נוצר מהצמצם שבעדשה.
לא זוכרת עם איזה צמצם עבדתי פה. אבל סביבות צמצמם 2.0
אני לא עושה טשטושים בפילטרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה