יצאנו לפארק

• הוסף לסימניות
בתמונה השניה והרביעית מאד מפריע העקימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1010062:
בתמונה השניה והרביעית מאד מפריע העקימות

אמנם אני לא מקצוענית בתחום אבל-
דווקא אני חושבת שהעקימות הזאת יוצרת ענין, ומכוונת מלכתחילה,
ובכלל
התמונות ממש יפות, חדות, מתוקות, ההבעות מעניינות
והילד בונבוןןןן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;1010796:
אמנם אני לא מקצוענית בתחום אבל-
דווקא אני חושבת שהעקימות הזאת יוצרת ענין, ומכוונת מלכתחילה,
ובכלל
התמונות ממש יפות, חדות, מתוקות, ההבעות מעניינות
והילד בונבוןןןן!

באמת אני באופן אישי אוהבת את האלכסון הזה, אבל האם באמת זו בעיה מבחינת קומפוזיציה או שמדובר בעניין של טעם?

הייתי שמחה לקבל חו"ד נוספות מבחינה טכנית לגבי הצילום. אבל כנראה שאני לא ראויה מפאת היותי חובבנית ולא בעלת תואר.
חבל, חשבתי שאוכל להתקדם בעזרתכם.

• הוסף לסימניות
בתמונה האחרונה - הייתי מעדיפה עומק שדה רדוד, בכוונה הכנסת את הרקע חד?
תמונה ראשונה - הפוקוס ברח לחולצה ויש חוסר חדות בפנים.
סה"כ תמונות יפות מאוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1011016:
בתמונה האחרונה - הייתי מעדיפה עומק שדה רדוד, בכוונה הכנסת את הרקע חד?
תמונה ראשונה - הפוקוס ברח לחולצה ויש חוסר חדות בפנים.
סה"כ תמונות יפות מאוד!!

תודה. אני באמת העדפתי עומק שדה רדוד, אבל לא הצלחתי ליצור אותו. מה היה עלי לעשות לשם כך? והאם זה תלוי בסוג העדשה?

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד, והילד ממש מתוק!
מסכימה עם רבקי לגבי העומק שדה בתמונה האחרונה
העקימות מאוד יפה, אני גם מאוד אוהבת את זה, אך בתמונה השניה היא מיותרת והיה עדיף ליישר לפי הספסל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;1011037:
תודה. אני באמת העדפתי עומק שדה רדוד, אבל לא הצלחתי ליצור אותו. מה היה עלי לעשות לשם כך? והאם זה תלוי בסוג העדשה?

לפתוח צמצם, ובהחלט סוג העדשה משפיעה על העומק שדה, בעדשות טלה תקבלי עומק שדה רדוד יותר. בתמונה הראשונה העומק שדה מעולה, את כנראה היית יותר קרובה אליו, מה גם גורם לעומק שדה להיות יותר רדוד

• הוסף לסימניות
לפתוח צמצם, כמובן גם אורך מוקד, וקרבה לאובייקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1011049:
לפתוח צמצם, כמובן גם אורך מוקד, וקרבה לאובייקט

רציתי את הרקע, כך שלא יכולתי להתקרב יותר מידי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה