יצאנו לצייר... (וחבל על מי שלא הגיעה..)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד רונית ורחלי!!!!!!!!!!!!!!!!! גאה בכן!
בתקווה לעשות זאת יחד בקרוב.
מי עוד יצאה אתכן? אהובי? אסתר?

ודבורה- היית ממש חסרה רק להסתכל איך את תמיד תופסת את התנוחות והאנשים תוך דקות-
ממש עושה השראה...
מחכות לך במיוחד...;)

• הוסף לסימניות
יצאנו לבד.
שאר הבנות לא יכלו באותו יום..
ומניסיון- הרבה פעמים עד שקובעים יום שכולם יכולות, ושולחים מייל ומתקשרים...
ועושים חלוקת ממתקים;)-לא יוצא מזה כלום וזה רק נדחה..
אז פשוט קמנו ונסענו!

כל הכבוד! כך צריך!!! קמים ועושים בלי יותר מידי טלפונים ושטויות מסביב.

• הוסף לסימניות
ודבורה- היית ממש חסרה רק להסתכל איך את תמיד תופסת את התנוחות והאנשים תוך דקות-
ממש עושה השראה...
מחכות לך במיוחד...;)

אני לא בתקופה ההיי שלי.
זה ישתנה, לא לדאוג))))

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלוואי, רחלי.

• הוסף לסימניות
רואים שזה לא בני ברק.:rolleyes:
אם הייתי מסתובבת בבני ברק עם סקצ'בוק ומציירת אנשים, תוך דקה שתיים היו סביבי קהל עצום ורב של ילדים מנוזלים ומרותקים, בחורים בטלי מעש, ניידת שיטור עירוני, ואיזה קלאפטע אחת שנותנת עצות. ושלא לדבר על ההשלכות הרחוקות טווח - בכל מקום שאני אלך אחר כך אני אקבל דרישות שלום מ"ההיא שראתה אותך מציירת ברחוב איזה קטע איתך" בקיצור....
אשריכם לא בני ברקים.

• הוסף לסימניות
חחח ושלא לדבר על קבוצה של בנות שמסתובבת עם סקצ'בוק ומציירת אנשים... בכלל... איזו סנסציה! אני כבר יכולה לדמיין את כל העיר מוצפת פשקווילים עוד באותו לילה...

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם אשמח להצטרף, ואני מבני ברק, ועובדת כל בוקר ><

• הוסף לסימניות
אם הייתי מסתובבת בבני ברק עם סקצ'בוק ומציירת אנשים, תוך דקה שתיים היו סביבי קהל עצום ורב של ילדים מנוזלים ומרותקים, בחורים בטלי מעש, ניידת שיטור עירוני, ואיזה קלאפטע אחת שנותנת עצות. ושלא לדבר על ההשלכות הרחוקות טווח - בכל מקום שאני אלך אחר כך אני אקבל דרישות שלום מ"ההיא שראתה אותך מציירת ברחוב איזה קטע איתך" בקיצור....
אשריכם לא בני ברקים.
נאנסנס. שנים ציירתי בבני ברק.
בלי תירוצים!
(טוווווווב לפעמים זה נגמר בתשומת לב ציבורית. אבל מיד בתחילתה התקפלתי על כל ניירותי ועטיתי פרצוף משמים ומייבש.)
רונית, פעם הבאה תעדכני לכל הפחות
גם כן חברה

• הוסף לסימניות
בלי תירוצים!
(טוווווווב לפעמים זה נגמר בתשומת לב ציבורית. אבל מיד בתחילתה התקפלתי על כל ניירותי ועטיתי פרצוף משמים ומייבש.)
גם כן חברה
אני לא יכולה לצייר בהרצאה בלי למשוך תשומת לב. אפילו אם אני שומרת על פרופיל מרגלת ברוסיה הקומוניסטית ומשתלבת בהסוואה מלאה בסביבה.
אולי הבני ברק שלי יותר בני ברקית משלך?

• הוסף לסימניות
בלי תירוצים!
גם כן חברה
אם רק הייתי חושבת שתוכלי לבוא, את היית הראשונה שהייתי קוראת לה

• הוסף לסימניות
אשריכם לא בני ברקים.
לעולם אני לא אבין איך אנשים גרים בבני ברק
לבוא לשם לשבת זה נחמד, אבל מעבר לזה.. ברררר
מסתבר אבל שאנשים מתמכרים לזה, לא?
אותי תמיד מצחיק הקטע הזה שמשעה שמונה בערב נראה שכל הבני ברקים לובשים בגדי שבת ומסתובבים מחתונה לחתונה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לעולם אני לא אבין איך אנשים גרים בבני ברק
לבוא לשם לשבת זה נחמד, אבל מעבר לזה.. ברררר
מסתבר אבל שאנשים מתמכרים לזה, לא?
אותי מתיד מצחיק הקטע הזה שמשעה שמונה בערב נראה שכל הבני ברקים לובשים בגדי שבת ומסתובבים מחתונה לחתונה
כן זה המצב בערך.. את אפילו לא צריכה לבדוק באיזה אולם החתונה של אלמוני או בכלל לאיזה חתונה את צריכה ללכת היום... פשוט עוברת אולם אולם ותמיד זה מצדיק את עצמו :D סתם, צוחקת. אני האחרונה שאעשה את זה
תברחו מבני ברק, אנשים, זו מלכודת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה