יצאנו לצייר... (וחבל על מי שלא הגיעה..)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו @רחלי רוזנפלד הפתעת!! אפילו שאני שאני מכירה את היכולות שלך... זה פשוט מדהים! פעם הבאה אצלינו במושב מי באה? אין הרבה אנשים אבל יש בעלי חיים וקצת נוף...
הלוואי שהייתי יכולה לעלות לירושלים ולעשות את זה בנחלאות... אולי ביום של הבחירות

• הוסף לסימניות
טוב בנות ברצינות:
ראשון או שני זה בבוקר, בגן החיות של אלעד.
הוא ריק בבוקר, המון אפשרויות לציור.
באות?

• הוסף לסימניות
נאנסנס. שנים ציירתי בבני ברק.
בלי תירוצים!
(טוווווווב לפעמים זה נגמר בתשומת לב ציבורית. אבל מיד בתחילתה התקפלתי על כל ניירותי ועטיתי פרצוף משמים ומייבש.)
רונית, פעם הבאה תעדכני לכל הפחות
גם כן חברה

כן, הבוגדת
דווקא אותי הזמינו
לא אגלה מי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק עכשיו רואה.
אשדודיות, אל תשכחו לקרוא לי. המייל שלי בחתימה.
יש לי המון מחברות מציורי רחוב כאלו. אם עושים את זה בהבלעה אנשים לא מספיקים לשים לב, והו-פ! הם כבר מונצחים לנצח...

לפעמים יש כאלו שדוקא שמים לב, ומתלהבים... פעם היו לי משתפי"ם חמודים, בנות משפחה שלמה שנעמדו באוטובוס וציפו לי שאצייר אותן... חויה מצחיקה לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה