נכתב ע"י YochiS;1515215:נשמע לי קשה להסחב עם כל הציוד + מצלמה + פלאש
איך עושים הכל לבד?
ומה עושים כשהילד בתנועה?
ועד שקובעים חשיפה נכונה למצלמה + הפלאש הילד לא מאבד כבר סבלנות?
היה מעניין אותי לראות מאחורי הקלעים![]()
נכתב ע"י YochiS;1515226:אני רצה לפתוח אשכול "מחפשת תפוח לדגמון תאורה בצילומי חוץ"
טוב, זה מאתגר...
ואת הפלאש בתמונה השניה מישהו החזיק לך מימין לילד?
נכתב ע"י יצירתית;1515237:אני גם התחלתי להשתמש עם פלאש בחוץ
זה מאד תלוי בהרבה גורמים-כמה הילד שובב, כמה רוח יש וכמה שמש\צל יש באותה שעה
זה דורש אימון אך התוצאות שוות...
בעיקרנכתב ע"י יצירתית;1515256:ולפעמים פשוט מקפלים אותו ומצלמים בלי...
קראתי פעם על רעיון מקורי שלך לשליטה על עוצמה בלי משדר מיוחד, לחבר שלוש ספידלייטים לחצובה אחת ולהפעיל כל פעם חלק מהם ע"י שליטה מרחוק.נכתב ע"י הגלים;1515309:למטרות אלה אני ממליץ מאוד על פלאש+רדיו עם שליטה מרחוק בעוצמה.
זה יכול להיות כל פלאש TTL עם רדיו תומך. זה יכול להיות הGODOX. יש מן הסתם עוד אפשרויות.
זה הרבה יותר נוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים