יצאתי מהריבוע (או: כמה עבודות אחרונות ואחרות)

• הוסף לסימניות
וואו!
סגנון ברור, מסודר ועקבי!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו, תאווה לעיניים ומלא השראה!!
וגם אני רוצה ללמוד, מ'זתומרת עושה ידני? פשוט מציירת ריבועים עם סרגלים? אז איך אח"כ הבועות יוצאות כ"כ יפה מהריבוע? אודה לך אם תדליפי לנו כמה סודות מקצועיים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;2178447:
אחרי תקופה מאד ארוכה בה חשבתי שאסור לבלגן את קוביות הקומיקס, אלא לתת לבלגן להתחולל רק בתוכן - התבקשתי ע"י העורכת לנסות 'לשגע' גם את מבנה העמוד.
מצאתי שאפשר לגוון את הריבוע, ועדיין להשאר בסדר מבחינת רצף הדברים.
כמה דוגמאות מלאחרונה -
(השניים הראשונים - חומדי הארצות, השלישי - בלי קוביות בכלל... הרביעי - חומדי הארצות בשלב השחור לבן. ולפני השינויים של הסופר... )

זה פר שאת מפרסמת את הפרק הבא בילדים גם הוא לא צבוע?:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;2179712:
וואו, תאווה לעיניים ומלא השראה!!
וגם אני רוצה ללמוד, מ'זתומרת עושה ידני? פשוט מציירת ריבועים עם סרגלים? אז איך אח"כ הבועות יוצאות כ"כ יפה מהריבוע? אודה לך אם תדליפי לנו כמה סודות מקצועיים....
תודה בינדר!
זאת אומרת שאני מציירת את הקווים האלו המעוגלים... ואז מוחקת מה שנשאר ביניהם כדי שיהפוך לריבוע קומיקס.. בקיצור, ארכאי אמיתי.
ולא הבנתי מה הקשר בין הבועות לריבוע? למה שהן לא תצאנה יפה?
נכתב ע"י מנדי שלום;2179729:
זה פר שאת מפרסמת את הפרק הבא בילדים גם הוא לא צבוע?:):)
מממ... אז למחוק? :)
זה פרק שהסופר קטל אותו ושיניתי אותו, פלוס זה שאין טקסט, אז הרשיתי לעצמי.
לפחות כאן יהנו מהמקור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;2180138:
זאת אומרת שאני מציירת את הקווים האלו המעוגלים... ואז מוחקת מה שנשאר ביניהם כדי שיהפוך לריבוע קומיקס.. בקיצור, ערכאי אמיתי.

אומרים ארכאי.
העליתי פה פעם טריק יפהפה שראיתי אצל זמורה בדיוק לסוג המשבצות הזה ודומיו. רבע עבודה ותוצאה מושלמוש.
אני משתמש בו גם בקומיקס רגיל. אם את לא יודעת למה אני מתכוון אנסה לעשות חיפוש מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
תודה על התיקון.
ודאי אשמח לראות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;2180138:
מממ... אז למחוק? :)
זה פרק שהסופר קטל אותו ושיניתי אותו, פלוס זה שאין טקסט, אז הרשיתי לעצמי.
לפחות כאן יהנו מהמקור..

צחקתי:p
מה הכוונה קטל, שלא יראו אותם נופלים אל מותם?

• הוסף לסימניות
היי שירי! הקומיקס שלך תענוג לעיניים!
הצבע, הקו, הביצוע וההגשה. אהבתי, אהבתי מאוד.

יפה השינוי במבנה המרובע. אם כי, לעניות דעתי, וכפי שכבר טענו כאן, המבנה נועד לשרת את העלילה ולהצטייר לפיה.

כיף לראות את היצירות שלך!
תמשיכי הלאה ליצור ולשתף!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
אוי, התינוק השובב ממש שבה את ליבי!... והחיבוק האוהב עם האמא למרות כל תעלוליו... זה כל כך אמיתי! אהבתי שהכדוריות של הגוף השמנמן שלו מודגשת יותר ע"י הבגד פסים. ממש מקסים!
(אגב, הפוזה שהוא טובל בדלי צרמה לי כי היא מזכירה לי מקרה מזעזע שקרה לקרובתי, שבנה התינוק כמעט טבע בדלי של הספונג'ה שעמד מוכן לקראת שטיפה במרפסת, ובנס הוא ניצל...)

• הוסף לסימניות
משתפרת ומטפסת למעלה כל הזמן,
חכי קצת עד שכולם יגיעו, אי אפשר כ"כ מהר.

• הוסף לסימניות
בהצתה מאוחרת משהו, אבל נזכרתי שלא הגבתי על זה
התלהבתי מאוד אבל באותו רגע לא היה לי זמן וירד לגנזך...

שווה הקפצה!
הקומיקסים שלך אחד אחד!!
סופר מקצועיים. איכותיים. מרתקים.
ומלמדים המון!
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
תודה קונטרסטלה,
בדיוק העליתי מקבץ חדש בנקיפות מצפון שמזמן לא שיתפתי..
אני רואה שהחופש טשטש לי את מימדי הזמן :D

• הוסף לסימניות
יפה שירי. העולם החרדי מתחיל להשתנות. לאט לאט הוא מבין שדינמיקה בקוו גרפי לא סותר בהכרח את הצניעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה