דרוש מידע יצא לך פעם לבטל כרטיס טיסה??

• פותח הנושא yko
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזמנתי טיסה דרך kiwi אחרי יום קיבלתי הודעה שמועד החזרה הוקדם, לא מתאימה לי האופציה הזו.
לצערי לא רכשתי ביטוח על הנסיעה והם מציעים לי אופציה שינסו לבקש מחברות התעופה את ההחזר הכספי אך לא מתחייבים לכך.
(חברות התעופה הם ריאנאייר וויזאר)
נתקלתם בדבר כזה? קיבלתם את ההחזר הכספי או לפחות חלקו?

אודה לכל עזרה ומידע בעניין.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש חברות שמאפשרות זיכוי של טיסה תוך שנה.

• הוסף לסימניות
הזמנתי טיסה דרך kiwi אחרי יום קיבלתי הודעה שמועד החזרה הוקדם, לא מתאימה לי האופציה הזו.
לצערי לא רכשתי ביטוח על הנסיעה והם מציעים לי אופציה שינסו לבקש מחברות התעופה את ההחזר הכספי אך לא מתחייבים לכך.
(חברות התעופה הם ריאנאייר וויזאר)
נתקלתם בדבר כזה? קיבלתם את ההחזר הכספי או לפחות חלקו?

אודה לכל עזרה ומידע בעניין.
תודה!
וויז איר בדרך כלל אם הקדימו או איחרו נותנים אפשרות לביטול
(קרה לי כ5 פעמים)
ריינאיר לא יודע
אם תרצה עזרה בפרטי, בשמחה
tod5585 בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה