עכשיו בקורונה אמנם האוכל היה רק לחדרים ולא ישבו כולם ביחדלפני כמה שנים הייתי שבת בהדסה עין כרם והסעודות שם לכל המשפחות היו מדהימות.
הכל כיד המלך בשפע רב וטעים. בתוך מין חדר אוכל גדול כזה עם דרשות ועם זמירות שבת.
לא יודע איך זה היום אבל יש לי טעם טוב מאז עד עכשיו
בקומת ביניים, בבנין המרפאות, ליד בית הכנסת בצד השני של הפרוזדורלפני כמה שנים הייתי שבת בהדסה עין כרם והסעודות שם לכל המשפחות היו מדהימות.
הכל כיד המלך בשפע רב וטעים. בתוך מין חדר אוכל גדול כזה עם דרשות ועם זמירות שבת.
לא יודע איך זה היום אבל יש לי טעם טוב מאז עד עכשיו
כבר כמה שבועות (אולי חודשים אבל לא אוחזת זמנים כבר...) חזרו לאכול בחדר אוכל.עכשיו בקורונה אמנם האוכל היה רק לחדרים ולא ישבו כולם ביחד
אבל בכל ארוז כ"כ יפה , בשפע ואם חיוך...
שכחתי לציין שגם באו כמה בחורי ישיבות לנגן ולשיר אבל זה לא כל כך שימח את החולה (כמובן בלי קשר אליהם! הם עשו כמיטב יכולתם!) אז פרח מזיכרוני...בלת''ק
הייתי לאחרונה שלושה שבועות בעין כרם ובכל התקופה הציעו לי פעם אחת סנדוויץ'
(על החדר הנעול למטה נודע לי רק אח''כ)
על סעודות שבת כן ידעתם?בלת''ק
הייתי לאחרונה שלושה שבועות בעין כרם ובכל התקופה הציעו לי פעם אחת סנדוויץ'
(על החדר הנעול למטה נודע לי רק אח''כ)
כן אבל לא רצינו לאכול עם כולם והמנות קרב פחות התאימו לנו לאווירת שבת אז הבאנו מהביתעל סעודות שבת כן ידעתם?
חבלכן אבל לא רצינו לאכול עם כולם והמנות קרב פחות התאימו לנו לאווירת שבת אז הבאנו מהבית
ניסינו שבת אחת לקחת וזה היה חמגשיות...חבל
אבל חייבת להוסיף שזה ממש לא מנות קרב מה שאורזים למנות שאפשר לקחת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים