- הוסף לסימניות
שאלתיהשאלה האם בישלו את זה גם בתנור,
או השתמשו עם התנור בתור פלטה.....
הם מבשלים/אופים רק בתנורים
שאלתיהשאלה האם בישלו את זה גם בתנור,
או השתמשו עם התנור בתור פלטה.....
תגלה לנו מה אתה שם בסיר עד שזה קיבל תואר כל כך מזעזע?ואז למלא את התפו"א וכל המערין בישין
תתפלא לשמוע,א''א להוציא טעם שרוף ממזון שנשרף
או לפח או אוכלים שרוף ושותקים
גברת אחת עמדה ודיברה עם השכנהתתפלא לשמוע,
אבל טעם של שרוף אפשר להוציא...!
אני לא סתם אומרת, זה מניסיון.
עד כמה שאני מביןתתפלא לשמוע,
אפשר לפוצץ בתבלינים עד שכל טעם אחר נעלם....תתפלא לשמוע,
עד כמה שאני מבין
אפשר לאכול אוכל שרוף .
א''א להוציא טעם שרוף מהאוכל
תתפלא לשמוע,
אין תקליט ואיך צורך לחזוראני לא אוהבת לחזור על תקליט פעמיים...
השאלה מה עשו עם זה?אין תקליט ואיך צורך לחזור
בחיי כבר ניסו הכל
קרטונים בסיר
לחם יבש
לחם טרי
פרוסות תפו''א
קליפות תפו''א
ו...שרוף זה שרוף
גם אני לא חוזר על תקליט פעמיים...השאלה מה עשו עם זה?
המשיכו לבשל או רק הניחו ככה?
אני לא חוזר על תקליט פעמיים...
עשו מה שצריך
וזה כל הקטע פה, כנראה שלא-אין תקליט ואיך צורך לחזור
!!!עשו מה שצריך
צריך להבין שמי שיודע להכניס קרטון או לחם יודע גם לבצע את זה באופן נכון..וזה סתם ויכוח חסר תועלת.וזה כל הקטע פה, כנראה שלא-
!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //