יצא לכם לעבוד עם התוסף הזה?

• הוסף לסימניות
למישהו מכאן יצא לעבוד עם התוסף User Submitted Posts?
תוסף המאפשר כתיבת פוסטים על ידי משתמשים באתר ללא צורך להיכנס ללוח בקרה.

יש שם אפשרות רק להעלות תמונה ראשית לפוסט ואני לא מצליחה לעשות שיוכלו להעלות תמונות גם לגוף הפוסט.
אם יצא לכם לעבוד עם התוסף הזה וידוע לכם איך להוסיף שם תמונות לגוף ההודעה, אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי.

נ.ב. אשמח לשמוע אם ידוע לכם גם על תוסף אחר המאפשר להעלות פוסטים על ידי משתמשים באתר.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש תוסף שמתלבש על CF7, ומכניס את תוכן הטופס לפוסט.
אבל מן הסתם אין שם אפשרות להכניס תמונה לגוף הפוסט.

• הוסף לסימניות
תודה. אבדוק זאת.
יש עוד רעיונות או פתרונות?

• הוסף לסימניות
יש בוורדפרס אפשרות מובנית ליצור פוסט מתוכן שנשלח למייל מסויים.
אפשר להגדיר טופס עם התוכן הרצוי ולשלוח אותו לפוסט
אין לי מושג מה קורה לגבי קבצים מצורפים, איך הם מתנהגים אך אולי מישהו אחר כאן ניסה את זה
מניחה שאין ממש שליטה היכן ימוקמו התמונות

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר מצאתי פתרון לבעיה ואשתף את הפתרון כאן על מנת לעזור בעתיד למי שיתקל עם בעיה זו:
לאחר חיפוש רב ברשת מצאתי עוד כמה תוספים הדומים לתוסף הזה, אך בכולם הייתה לי את אותה הבעיה שלא יכלו להעלות תמונות לפוסט ובחיפושים אחר פתרון ראיתי שיש לזה ביקוש והרבה שואלים על כך.

ואז עלה לי פתרון ממש ממש פשוט, עשיתי את כל המשתמשים כותבים במקום צופים באתר, ובתור כותב יש אפשרות להעלות מדיה לפוסטים. כמובן שזה עדיין לא נותן להם גישה לדברים אחרים באתר אלא רק להעלות פוסטים חדשים.

פתרון פשוט אך להעלות עליו היה קשה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה