כללי יצא לכם לעצב אריזה מורכבת שהודפסה בסין?

• הוסף לסימניות
שלום
עיצבתי אריזה למוצר שמיוצר בסין, ושם מודפסת האריזה.
שלחתי את הקובץ לסינים, הם יצרו משהו שונה לגמרי.
סימנתי להם את כל סימני החיתוך והקיפול ועשיתי הדמייה של המוצר בפוטושופ אבל הם לא מבינים...
אני מחפשת מישהו שהתעסק עם כזה דבר ויידע לכוון אותי איך לשלוח להם את זה בצורה ברורה.
לא הגעתי למסקנה אם אני פשוט לא יודעת להגיש להם את זה נכון לדפוס או שהם פשוט לא מבינים...
אודה לכם על כל עזרה!

• הוסף לסימניות
התעסקתי עם משהו אחר
עוד לא הדפסתי אבל אמרו לי לכתוב במילים ובמספרים בסנטימטרים אם לא הם לא מבינים

• הוסף לסימניות
עובדת קבוע עם סינים אבל לא באריזות קרטון. מה שכן, תמיד עובדת על קובץ עם הפריסה שהם שולחים אלי ולא בונה את הקובץ לבד.

• הוסף לסימניות
הכנתי כריכה לספר עם גלופות שגם אמור היה להיות מודפס בסין והם פשוט לא הצליחו להתמודד עם הגלופות. היה צריך לשנות ובסוף יצא משהו אחר.
ככה זה בעבודה מול סין.
תבקשי שישלחו מסין את השטאנץ ותעבדי לפי השטאנץ שלהם

• הוסף לסימניות
אכן, לא קבלתי שטאנץ ואני יצרתי אותו...
אבל אשמח למשוע עוד תגובות וטיפים מבעלי נסיון, כי לא נראה לי רללונטי כרגע ליצור משהו חדש
אלא אם ממש לא תהיה ברירה

• הוסף לסימניות
אני גם מעצבת אריזות שמיוצרות בסין מה שאני עושה:
מדפיסה פה דגם מדויק אחד על אחד ושולחת לשם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1370934:
אני גם מעצבת אריזות שמיוצרות בסין מה שאני עושה:
מדפיסה פה דגם מדויק אחד על אחד ושולחת לשם....
מדפיסה במדפסת ביתית ומצלמת?

• הוסף לסימניות
לא, מדפיסה בבית דפוס דגם אמיתי ממש אחד על אחד....

• הוסף לסימניות
הדרך הנכונה והבטוחה בעבודה מול סינים:

העתק שמש>>
אייריס>>
חיתוך הדגם בפלוטר 1:1 (כאשר יש צורך בחיתוך/בשטנץ)

אולגה.

• הוסף לסימניות
אולגה ופייגי פ,
את הדגם המוכן אתן שולחות פיזית לסין או מצלמות ושולחות?
תודה רבה, אתן עוזרות לי מאד!!!!

• הוסף לסימניות
פיזית.
המשלוח יקר מאוד - טעות יקרה יותר

אולגה.

• הוסף לסימניות
לשלוח את הדגמים עצמם. אין סיכוי בלי זה בעבודה עם הסינים.

• הוסף לסימניות
אני עובדת המווווון עם הדפסת אריזות בסין.
ובדרך כלל, לא תמיד, שולחת דוגמא. והפריסה אף פעם לא הגיע מהם...
בקשר להגשת הקובץ:
אני סוגרת בנפרד קובץ קטן ולא איכות כJPEG ובו הפריסה על המוצר.
קובץ PDF איכותי ללא הפריסה וקובץ AI של הפריסה.
ובקובץ הAI רושמת כל מה שיש לי לספר- מידות מדויקות, קדמי, אחורי, מכסה, שקף, חור וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1371315:
פיזית.
המשלוח יקר מאוד - טעות יקרה יותר

אולגה.

הפשלות אם לא שולחים יקרות יותר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה