יצא לכם פעם לראות אוצר ולרוץ לחטוף אותו בשאגות נצחון פראיות? אם לא, עכשיו יש לכם צ'אנס....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מקסים ,אני עוקבת כבר הרבה זמן אחר ההתפתחות של החוברת הזו,נשמעת ועכשיי גם נראית שימושי והכרחית במיוחד

רק יש לי בעיה שהילדים שלי קטנים מידי..
מאמינה שעד שיתחתנו זה יהפוך לספר...
בהצלוחה

תודה רבה לכם,
משמח מאד לשמוע מילים טובות והערכה כזו, זה לא מובן מאליו.
בהצלחה גם לכם בסטודיו ג'ירפה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מציעה להם לנסות להתחבר עם תשורה - ערכה מדהימה שמופצת לכלות. אם תרצו יש לי את הפרטים של האחראית.

תודה רבה על ההצעה, נשמח לשמוע בפרטי במה מדובר.

בנדוד שלי מתחתן בע"ה
התקשרתי אליו להמליץ לו על החוברת...
והוא אמר שכבר הזמין, גם בשביל הכלה...
יישר כח גדול!!!

תודה רבה, בניין עדי עד בעז"ה.

את זה היה צריך לומר לפני
עכשיו זה כבר לאחר מעשה
יש עיצוב וצריך לממן אותו

מי אמור לממן את העיצוב?

העיצוב כבר מומן! :cool:

מה שמקבלים בחינם, בדרך כלל נשאר במגירה/במדף/בהודעות שלא נקראו וכו...
אדרבא, תשלם כמה שקלים ותרצה לראות עבור מה שלמת...

כמה שזה נכון, מאה צלצולים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעקבות שאלות שחוזרות על עצמן:

מדוע יש דמיון רב בתוכן בין מהדורת החתן למהדורת הכלה?

קודם כל צריך להבין שגם לחתן וגם לכלה יש את אותן ההכנות (כמעט), לכן התוכן דומה מאד, אך בנוסף צריך לדעת שלא מעט פעמים מגיע חתן ולוקח קונטרס עבורו בלבד, או רק עבור הכלה, לא כולם לוקחים את שני הקונטרסים.
לכן המשימות המשותפות לזוג צריכות להופיע בשתי המהדורות. אך יש תוספות נפרדות לכל צד.

אגב הפרוייקט התחיל במדריך לחתן בלבד, רק לאחר בקשות נוספה מהדורת המדריך לכלה, עד אז הכלות והחתנים היו קונים פעמיים מדריך לחתן, אך יצר קצת בעיה עם הקטעים של כמה רעיונות איך להפתיע את הכלה.
החתנים פשוט היו מוחקים עם טיפקס את הקטעים האלו, למרות ששמעתי שכלה אחת הסתקרנה ופשוט גירדה אותו.. :eek:

למה כתוב שלא להעביר לידי החתן את מהדורת הכלות וההפך?
אתם רוצים שיקנו גם את המהדורה השניה?

הקונטרסים כוללים כמה רעיונות להפתעת הצד השני. בכלה רעיונות להפתעת החתן, וההפך.
אם החתן יעיין בקונטרס של הכלה תיווצר מעט אי נעימות אם הוא יגלה שהכלה לא חשבה על זה לבד, או אולי קצת ירד מהערך של ההפתעה, לכן כתבנו על הכריכה "לא להעביר".

למי שזה לא משנה יוכל להעביר בשמחה את החוברת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעקבות שאלות שחוזרות על עצמן:

קודם כל צריך להבין שגם לחתן וגם לכלה יש את אותן ההכנות (כמעט), לכן התוכן דומה מאד, אך בנוסף צריך לדעת שלא מעט פעמים מגיע חתן ולוקח קונטרס עבורו בלבד, או רק עבור הכלה, לא כולם לוקחים את שני הקונטרסים.
לכן המשימות המשותפות לזוג צריכות להופיע בשתי המהדורות. אך יש תוספות נפרדות לכל צד.

אגב הפרוייקט התחיל במדריך לחתן בלבד, רק לאחר בקשות נוספה מהדורת המדריך לכלה, עד אז הכלות והחתנים היו קונים פעמיים מדריך לחתן, אך יצר קצת בעיה עם הקטעים של כמה רעיונות איך להפתיע את הכלה.
החתנים פשוט היו מוחקים עם טיפקס את הקטעים האלו, למרות ששמעתי שכלה אחת הסתקרנה ופשוט גירדה אותו.. :eek:

הקונטרסים כוללים כמה רעיונות להפתעת הצד השני. בכלה רעיונות להפתעת החתן, וההפך.
אם החתן יעיין בקונטרס של הכלה תיווצר מעט אי נעימות אם הוא יגלה שהכלה לא חשבה על זה לבד, או אולי קצת ירד מהערך של ההפתעה, לכן כתבנו על הכריכה "לא להעביר".

למי שזה לא משנה יוכל להעביר בשמחה את החוברת.
אני חושב שכדאי לבדוק אופציה לייצר בסין חוברת דומה במחיר יקר משמעותית, עם קאץ': בתוכה כל הטקסט יהיה מוסתר עם טיפקס, והוקרא הסקרן ייאלץ לגרד באצבע כדי לקרוא, מילה אחרי מילה....
חוויה! מתנה מושלמת לשוויגער העתידית!

• הוסף לסימניות
אני חושב שכדאי לבדוק אופציה לייצר בסין חוברת דומה במחיר יקר משמעותית, עם קאץ': בתוכה כל הטקסט יהיה מוסתר עם טיפקס, והוקרא הסקרן ייאלץ לגרד באצבע כדי לקרוא, מילה אחרי מילה....
חוויה! מתנה מושלמת לשוויגער העתידית!

הכתיבה משעשעת מאד!

• הוסף לסימניות
איפה הייתם עד היום??
חיתנו בן לפני יומיים ואיבדנו את הצפון בבירורים על כל פרט..
אני חושבת שזה חסד ענק למחתנים!!
ואפשר גם למכור אותה ב25 ש"ח.
אולי תמצאו בנות בסמינר בכיתות ה' ו'
שישווקו למאורסות.
יישר כח !
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
איפה הייתם עד היום??
חיתנו בן לפני יומיים ואיבדנו את הצפון בבירורים על כל פרט..
אני חושבת שזה חסד ענק למחתנים!!
ואפשר גם למכור אותה ב25 ש"ח.
אולי תמצאו בנות בסמינר בכיתות ה' ו'
שישווקו למאורסות.
יישר כח !
תזכו למצוות!

מזל טוב!
ניכר שאתם מדברים מקירות לבכם, אכן התקופה הזו לא פשוטה בכלל,
גם להורים, מאד אינטנסיבית ולחוצה.
העיקר שהכל עבר בהצלחה.

האמת שאני לא כ"כ מכירה בנות סמינר בגילאים האלו, אני חושבת שעדיף אולי מכיתות
קצת יותר גבוהות לא? אולי בתקופת שידוכים או קצת לפני?

תודה רבה על ההצעה, ניקח זאת בחשבון.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האמת שאני לא כ"כ מכירה בנות סמינר בגילאים האלו, אני חושבת שעדיף אולי מכיתות
קצת יותר גבוהות לא? אולי בתקופת שידוכים או קצת לפני?
ה' ו' הכוונה לכיתות י"ג י"ד. (אין יותר גבוה)
מה הבעיה בגיל הזה?
זו בדיוק תקופת השידוכים!

• הוסף לסימניות
ה' ו' הכוונה לכיתות י"ג י"ד. (אין יותר גבוה)
מה הבעיה בגיל הזה?
זו בדיוק תקופת השידוכים!

את צודקת, טעיתי.

האמת שפנתה אלינו מורה כאן מפרוג בעבר, והציעה לפתוח מוקד באזור הדרום,
היא הסבירה שיש כמות של בנות שהיא יכולה להציג להם את החוברות והיא חושבת שזה
יוכל לעזור להן בהכנות, באזור אופקים, תפרח וכדו' אך מפאת חוסר זמן ותאום זה לא יצא לפועל לצערנו.

יש לנו קצת קושי להעביר קונטרסים לאזורי הצפון והדרום, מקווים שנצליח לפתור את העניין
בהמשך.

בקרוב בעז"ה אולי יפתח מוקד באזור אלעד\פ"ת.

• הוסף לסימניות
החוברת יפהפיה,
העיצוב, התוכן, וההשקעה הרבה הניכרת מכל דף! לא להאמין שמישהו עושה את זה ללא תמורה.
גם למי שיודע מה צריך לעשות- החוברת נותנת סדר בראש.

תודה למשפחת רפאל!

• הוסף לסימניות
החוברת יפהפיה,
העיצוב, התוכן, וההשקעה הרבה הניכרת מכל דף! לא להאמין שמישהו עושה את זה ללא תמורה.
גם למי שיודע מה צריך לעשות- החוברת נותנת סדר בראש.

תודה למשפחת רפאל!

תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על ה'צלצולים' ועל המילים החמות ובפרט לנתן גלנט.

במוצ"ש הפרסום יסתיים וההודעה תנעל.
אם יש לכם קרובים או מכרים שיוכלו להסתייע בחוברות נשמח אם תעדכנו אותם.

מדריך לחתן | מדריך לכלה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מענה מהיר במייל

http://bit.ly/mlahatan
אתר למידע נוסף

gif hatan-1.gif

GIF KALA-1.gif

שבת שלום!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה