לא גמור... הערות?
פ פ. סירקיס טכנאית סאונד ותאורה מנוי פרימיום הפקות ואירועים • 26/6/22 הוסף לסימניות #2 מה זה??????????????????????????
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י זוצית ירושלמית: מה זה?? לחצ/י כדי להרחיב... האמת? אין לי מושג...
הודיה יצחק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 26/6/22 הוסף לסימניות #4 אולי להחליף רקע לגוון יותר בהיר? כדי לתת לזה יותר קונטרסט עם האיור
ד דוד גרפיקה משתמש מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #6 מזכיר קצת את החייזרים של בלייז
ר רחל ברדיצבסקי משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #7 נבהלתי כהוגן!!!!
T Tamar__ משתמש מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי UX UI 26/6/22 הוסף לסימניות #8 אאההה בררר שילוב של תמנון ודינוזאור אליפות
D dfghf משתמש פעיל 26/6/22 הוסף לסימניות #9 ואתה עוד אומר שהוא יצא מהביצה טוב, אני סיימתי עם חביתות.......
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י הנסיך שלך!: ואתה עוד אומר שהוא יצא מהביצה טוב, אני סיימתי עם חביתות....... לחצ/י כדי להרחיב... לא ביצה... ביצה. עם בוץ ולכלוך. (אני לא מצליח לנקד...)
נכתב ע"י הנסיך שלך!: ואתה עוד אומר שהוא יצא מהביצה טוב, אני סיימתי עם חביתות....... לחצ/י כדי להרחיב... לא ביצה... ביצה. עם בוץ ולכלוך. (אני לא מצליח לנקד...)
ה הדובדבן משתמש מקצוען איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #13 אדיר! אבל בתוך הפה אמור להיות הכי מוצלל, לא?
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #14 יש תופעה כזאת של יצורים שפולטים מעצמם אור. אולי יותר קל לו ככה אם נתקע משהו בשיניים
T Tamarit משתמש מקצוען כתיבה ספרותית 26/6/22 הוסף לסימניות #15 נכתב ע"י הדובדבן: אדיר! אבל בתוך הפה אמור להיות הכי מוצלל, לא? לחצ/י כדי להרחיב... איפה הפה?? לא מצליחה למצוא...
נכתב ע"י הדובדבן: אדיר! אבל בתוך הפה אמור להיות הכי מוצלל, לא? לחצ/י כדי להרחיב... איפה הפה?? לא מצליחה למצוא...
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 26/6/22 הוסף לסימניות #16 נכתב ע"י Tamarit: איפה הפה?? לא מצליחה למצוא... לחצ/י כדי להרחיב... לא כדאי לחפש... גמור
הני p מאיירת ספרים, קומיקס ,עיצוב דמותגים ועוד... מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי אוטומציה עסקית יוצרי ai 26/6/22 הוסף לסימניות #17 מדהים!
T Tamarit משתמש מקצוען כתיבה ספרותית 26/6/22 הוסף לסימניות #18 איזה חמוד שהוא...... אגב- הוא כן נראה שהוא יצא מהביצה (צירה) יש לו מבט טיפשי ותינוקי בעינים.
שחור לבן 2021 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום איור מקצועי 27/6/22 הוסף לסימניות #19 חיפשתי ולא מצאתי את האייקון המתאים, אז עשיתי אחד... ללקק את האצבעות, ברור כן?
T Tamar__ משתמש מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי UX UI 27/6/22 הוסף לסימניות #20 שייאווו הקפצת את זה בכמה רמותתת שאפו מטורף!!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת