כללי יצוא באינדיזיין שיהיה אפשר 'לדפדף' בין העמודים

• הוסף לסימניות
איך אני מיצאת קובץ מאינדזיין בצורה שהמעבר בין הדפים יהיו בצורה של 'דפדוף עמודים'.

[כמו התצוגה של עיתון 'בשבע' שמגיע למייל כל שבוע
http://members.viplus.com/view.ashx?message=h40394568O60425205O150595O60425318&r=1]

(אני חושבת שהיתה פה כבר כזו שאלה, אבל לא מצאתי)

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מייצאת ל pdf interactive

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לא הלך.
זה יצוא רגיל רק בחירה של pdf interactive?
מה אני מסמנת שם?

• הוסף לסימניות
צריך לסמן שלכל העמודים יהיה מעבר של page flip -- אפשר לסמן את זה בחלונית העמודים, כמדומני.

• הוסף לסימניות
באקספורט מיצאת לSWF ובלשונית למטה בוחרת סוגי הנפשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהו זה;1592491:
באקספורט מיצאת לSWF ובלשונית למטה בוחרת סוגי הנפשות

בדיוק לזה התכונתי!!
מקווה שעכשיו זה עבד!!

• הוסף לסימניות
קובץ עם אפשרות דפדוף, האפשרות הפשוטה

תייצאי מאינדיזיין בסיומת swf ובחלון הנפתח תוכלי לבחור באיזו צורה יהי המעבר בין עמוד לעמוד (טשטוש, כניסה מהצד וכו' - כמו במצגות של פאואר פוינט)
בסיום תוכלי להיכנס לקובץ ולחיצה משמאל למעלה תהפוך דף קדימה, לחיצה מימין למעלה תחזור לדף הקודם.
ניתן גם לייצא ל PDF
וליצור כפתורי דפדוף אך זה מעט יותר מורכב
אם תרצי אוכל להסביר לך

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! הלך יופי!!
החכמתם אותי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה