נכתב ע"י מיש;1062032:עם הוי למעלה זה יוצא פחות איכותי
נכתב ע"י clip;1062894:אפשר להרחיב מה הכונה וי?
נכתב ע"י clip;1062914:תודה בלון. עשיתי בדיוק כך והוא נתן לי נתונים של output 720 x576
וכמובן שהסרט מעוות איך אוכל לפתור זאת?
נכתב ע"י בלון;1062900:
נכתב ע"י מיש;1063096:על סמך ניסוי 2 צורות הסגירה
נכתב ע"י בלון;1063112:כמו שהסבירה לי פעם מישהי, שהפורמט AVI הוא הרבה יותר איכותי מH.264
כשהתענינתי למה היא חושבת כך, היא הסבירה שהיא ייצאה ב2 הצורות.
כשהעמקתי לשאול, התברר, שהגדרות הH.264 היו על גודל של 320*240, עם משהו כמו 0.25 ביטרייט.
והAVI המופלא, היה מוגדר על גודל של FULL HD.
(אה, וגם שכמובן המורה אמרה שהAVI הוא הפורמט הכי איכותי)
וכמובן שהיא גם לא הבינה, למה הכל נתקע לה, ולא זז, ולקוחות מתלוננים שהסרט לא עולה. (על המחשבים הניידים הישנים והמקרטעים שלהם, שבקושי וורד מצליחים לסחוב, ועכשיו העורכת החליטה שסרט באורך של שעה+, בסגירה של AVI, יעלה)
אחרי הדרכה קצרה הסרט היה סגור לתפארה בMP4, איכות מצוינת, והרצה חלקה.
כך שאין לי מושג על מה בדיוק ההגדרות אצלך מכוונות, מיש יקרה, ומה בדיוק חומר הגלם שלך, אבל לפסוק ש"עם הוי למעלה לא יוצא איכותי", הזכיר לי את ההודעה הדרמטית של חברתי, שרק AVI הוא איכותי.![]()
הפרימייר נתן לך אפשרויות יצוא בהתאם לנתונים השגויים של הסיקוונס שפתחת.נכתב ע"י clip;1062914:תודה בלון. עשיתי בדיוק כך והוא נתן לי נתונים של output 720 x576
וכמובן שהסרט מעוות איך אוכל לפתור זאת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים