כללי יצוא מאילוסטריטור לפוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
עיצבתי אתר באילוסטריטור עבור לקוח שצריך להעביר את העיצוב לחברה שבונה את האתר.
במקרה הזה אני לא בונה את האתר כי העיצוב מתלבש על מערכת מורכבת שהחברה שמוכרת אותה בונה את האתר לבד.
למרות שחתכתי את כל האתר בצורה מדויקת הם מתעקשים לקבל את הpsd(כנראה לצורך העברה להודים...)
כשאני מנסה ליצא אני מקבל את ההודעה הבאה(מצוף בצילום מסך)שאומרת לי שהיא שיטחה את הקובץ
ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי בגוגל ועדיין אני מקבל את ההודעה הנ"ל ובפוטושופ אני מקבל את הקובץ בשיכבה אחת...
מישהו יודע מה אפשר לעשות?

קבצים מצורפים

• 2012-04-02_1250.png
    KB 17.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארז ליברמן;749990:
שלום לכולם.
עיצבתי אתר באילוסטריטור עבור לקוח שצריך להעביר את העיצוב לחברה שבונה את האתר.
במקרה הזה אני לא בונה את האתר כי העיצוב מתלבש על מערכת מורכבת שהחברה שמוכרת אותה בונה את האתר לבד.
למרות שחתכתי את כל האתר בצורה מדויקת הם מתעקשים לקבל את הpsd(כנראה לצורך העברה להודים...)
כשאני מנסה ליצא אני מקבל את ההודעה הבאה(מצוף בצילום מסך)שאומרת לי שהיא שיטחה את הקובץ
ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי בגוגל ועדיין אני מקבל את ההודעה הנ"ל ובפוטושופ אני מקבל את הקובץ בשיכבה אחת...
מישהו יודע מה אפשר לעשות?

איני יודע אם יועיל לך, אך כשאני רוצה להעביר אובייקט לפוטושופ אני פשוט גורר אותו מאילוס' לפוטו' והוא הופך לאוביקט חכם.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר...

נכתב ע"י eliezer;750020:
איני יודע אם יועיל לך, אך כשאני רוצה להעביר אובייקט לפוטושופ אני פשוט גורר אותו מאילוס' לפוטו' והוא הופך לאוביקט חכם.

זה לא יעזור כי באובייקט חכם הוא בלי שכבות ואם אתה רוצה לערוך אותו ולוחץ עליו פעממים אז הוא מחזיר אותך לאילוסטריטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארז ליברמן;750035:
זה לא יעזור כי באובייקט חכם הוא בלי שכבות ואם אתה רוצה לערוך אותו ולוחץ עליו פעממים אז הוא מחזיר אותך לאילוסטריטור

כוונתי שתביא כל פעם חלק אחד.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם לזה התכוונת- אפשר להעביר לפוטושופ ע"י גרירה, ואז ללחוץ על השכבה באמצעות המקש השמאלי, וללחוץ resterise layer. (לא בדקתי אם האיות נכון...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;750044:
לא יודעת אם לזה התכוונת- אפשר להעביר לפוטושופ ע"י גרירה, ואז ללחוץ על השכבה באמצעות המקש השמאלי, וללחוץ resterise layer. (לא בדקתי אם האיות נכון...)

ממש לא לזה התכוונתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה