כללי יצוא מאילוסטריטור

• פותח הנושא chr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מגדירה באילוסטריטור קובץ המורכב משכבות - יצוא כל שכבה לעמוד בפנ"ע בקובץ PDF?

• הוסף לסימניות
אני תמיד הייתי מכבה את שאר השכבות ומשאיר דלוקה רק את השכבה הרצויה והייתי עושה Save Copy שיפט אלט S וחוזר על הפעולה לפי מספר השכבות
אבל יכול להיות שאם מדובר בשכבות שכל אחת בצבע שונה יש דרך יותר פשוטה, יש מדריך של ר' עמירם קדוש (A.Y.K) שמדבר על זה, לא יצא לי לנסות את זה

קבצים מצורפים

• עיצוב גלופות.pdf
    KB 124.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!! חיפשתי את זה מלא זמן ולא ידעתי את מי לשאול,

• הוסף לסימניות
לא לזאת התכוונתי, אלא לייצוא מקובץ מרובה שכבות לקובץ PDF אחד מרובה עמודים.(כל שכבה כדף)

• הוסף לסימניות
בהמשך להסבר של avram...

מעלימים את כל השכבות חוץ משכבה אחת, כעת לחיצה על הארטבורד, גרירת הארטבורד + אלט, כמובן שיהיה מסומן למעלה שהארטבורד כולל את האובייקטים שעליו, כעת מעלימים את כל השכבות חוץ משכבה אחרת, וגוררים שוב את הארטבורד + אלט, וכן הלאה כך נוצרים באותו מסמך כמה דפים, ובכל דף רק השכבה הרצויה.

ואם חשוב הסדר של העמודים (בשמירה לPSF) אז בליירס, יש אפשרות לגרור העליון זה הדף הראשון, והתחתון זה הדף האחרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה