כללי יצוא מאינדיזיין ל PDF

• הוסף לסימניות
כאשר אני מייצא לPDF, התוכנה אקרובט מראה שמימדי המסמך גדולים, אך בפועל אפשר להדפיס רק חלק ממנו. איך אפשר לשנות את הגדרות העמוד בתוכנה הלזו? ניסיתי את כל האפשרויות שבצד שמאל...
שרטוט.png

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה אחד מהאפשרויות האלה.
2018-07-24 11_43_11-‫יצוא מאינדיזיין ל PDF _ פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים.png

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המהירה.
ניסיתי את כל האפשרויות ... שום דבר לא נותן לי להדפיס במימידים הגדולים.

• הוסף לסימניות
הנייר שלך הוא במימדים הקטנים, כיצד תוכל להדפיס יותר מזה?

חוצמזה שחסרה השורה למעלה, תצלם את כל החלון.

• הוסף לסימניות
אתה מדפיס פה לא מיצא.
אתה צריך ללחוץ קונטרול E וליצא לPDF וזה יהיה הגודל שבו נמצא המסמך בהנחה כמובן שלקחת בשחשבון את משטח העבודה ולא שמת על השולים.
אם אתה רוצה להתאים לגודל המדפסץ יש דבר שנקרא fit to page וזה מתאים את את העמוד לגודל המדפסת לפי מה אתה מגדיר, זה אמור להיות לך גם בהדפסה שלך אפשהוא אבל אין ראוי לעשות כן מכמה טעמים אלא ליצא PDF ואחרי זה להדפיס.

• הוסף לסימניות
חוששני שהוא בכלל בחלון בדפסה של אקרובט, ומנסה להדפיס למדפסת...

לכן שאלתיהו לצילום כל המסך...

ודאי שאני נמצא בחלון של אקרובט... יצאתי לשם את מסמך האינד'...
על כל פנים, אני מודה לך על ההערה לצלם את כל המסך. אכן, בחלון המאפיינים של המדפסת אפשר להגדיר את גודל הדף הרצוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה