כללי יצוא מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש לי אפשרות ליצא מאינדי' קובץ PDF שבו כל הטקס הוא בקונברט בלי שאצטרך לעשות זאת במסמך עצמו אלא רק ביצוא?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות קונוורט באקרובט

• הוסף לסימניות
בהפקת דפוס, תצוגה מקדימה של שיטוח

• הוסף לסימניות
יש לי אקרובט באנגלית, משהו יכול לעזור לי?
תודה

• הוסף לסימניות
אם הגירסה של החבילה שלך היא ME אפשר להחליף לתפריטים בעברית
בכל מקרה זה נמצא ב Tools
Print production
flattener priview או משהו כזה

• הוסף לסימניות
איפה אני משנה לעברית את האקרובט?
כמו"כ, עשיתי לפי ההוראות שנתת לי וכשאני לוחצת APLY הוא נותן לי הודעה כזו

קבצים מצורפים

• הודעה שגיאה.png
    KB 21.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1167285:
איפה אני משנה לעברית את האקרובט?
כמו"כ, עשיתי לפי ההוראות שנתת לי וכשאני לוחצת APLY הוא נותן לי הודעה כזו

הוא אומר שזו פעולה שאינה ניתנת לביטול, ושואל אם תרצי בכל זאת לבצעה.
אם יש לך עותק שמור, לחצי אישור.

• הוסף לסימניות
משום מה בחלק מהקבצים הוא מאפשר לי להחיל את הפעולה (שיטוח הטקסט באקרובט), ובחלקם לא. הקבצים הם די דומים, איזו סיבה יכולה להיות לכך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה