כללי יצוא מאינד' ל-PNG, יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
בתוכנה עצמה אני לא רואה כזו אפשרות.
ניסיתי יצוא ל-PDF, ומשם לשמור ל-PNG, אבל זה הפך לכמו JPG עם רקע לבן.

• הוסף לסימניות
ב-CS6 יש ייצוא ל PNG.
וצריך לסמן V באופציה transparent background כדי שישמור על השקיפוןת

• הוסף לסימניות
ואם יש לי 5, אין מה לעשות?

• הוסף לסימניות
להעתיק לאילוסטיירטור ושם לשמור

• הוסף לסימניות
קצת מורכב, אני מדברת על כ-100 תמונות.

• הוסף לסימניות
ומה חשבתם לעשות באינדיזיין לעשות הכל ביחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;1862600:
ומה חשבתם לעשות באינדיזיין לעשות הכל ביחד?

ברור
פקודה אחת של יצוא, ואני מקבלת 100 קבצים בגודל זהה. כמו ב-JPG.

• הוסף לסימניות
העצה הכי פשוטה זה לשלוח קובץ PDF למישהו שיש לו CS6 ושהוא ייצא את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;1862612:
העצה הכי פשוטה זה לשלוח קובץ PDF למישהו שיש לו CS6 ושהוא ייצא את זה

הוא דיבר על אינדיזיין CS6.
גם האקרובט של CS6 מייצא עם רקע שקוף?

• הוסף לסימניות
נו מה הבעיה מייבאים את הPDF הכל ביחד ע"י סקריפט ואח"כ מייצאים לPNG

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;1862647:
נו מה הבעיה מייבאים את הPDF הכל ביחד ע"י סקריפט ואח"כ מייצאים לPNG

אשמח לפירוט
לייבא לאן? לאילוסטרייטור?
איזה סקריפט?

(מלכתחילה רציתי לחסוך את המעבר דרך האילוס' בגלל הכובד הגדול שהיא נותנת לקבצי תמונות שכבדות בלאו הכי)

• הוסף לסימניות
סליחה לא הבנתם את כוונתי, התכוונתי שתבקשו ממישהו שיש לו אינדיזיין CS6 ותשלחו לו את הPDF והוא יכניס הכל בפעם אחת ע"י סקריפט ואז ייצא לPNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה