כללי יצוא מ ID לשליחה בדוא"ל

• פותח הנושא hadas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צהריים טובים,

יצרתי באינדיזיין כרטיס ברכה לשנה החדשה
אני רוצה לשלוח את הכרטיס באמצעות המייל

שאלותי:
1 - לאיזה פורמט הכי כדאי ליצא את הקובץ - שיהיה ברור ולא מפוקסל וכו'...
2 - היש אפשרות שהתמונה (הכרטיס) תופיע לא כקובץ מצורף אלא ממש בגוף המייל (ז"א שכדי לראות את הכטיס לא יצטרכו להוריד את הקובץ המצורף, אלא הוא יופיע מיד עם פתיחת המייל, יפה וממורכז) - יש לי תיבה ב gmail

תודות!

• הוסף לסימניות
בשביל שיופיע בגוף המייל חייב להיות כתמונה שטוחה ומומלץ כJPG.
בשביל להשיג את המקסימום של חדות לשמור את הקובץ בגודל שרוצים שיופיע בפיקסלים כדי שיראו אותו בגודל מקורי שאז הפיקסלים משתווים למסך.
בGMAIL להוסיף תמונה זה לא במרכז אלא בתור תוספת של קובץ מצורף.
אפשר להעלות לאינטרנט באיזה שהוא מקום ואז בגוף ההודעה להוסיף תמונה מכתובת ואז כנראה שזה יהיה בגוף ההודעה מיד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר להדביק תמונה בג'ימייל גם בגוף המייל, ולא צריך דווקא כקובץ מצורף. מפעילים את זה ב Labs

• הוסף לסימניות
ברשותך,
איפה אני מוצאת את ה labs?
מה זה?
מה אני אמורה להגדיר שם?

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה