יצוא סרט

• הוסף לסימניות
לראות באנקור לא היה עוזר, כי הייתי צריכה לשמוע את זה מתחילה עד הסוף, על מנת לוודא שהכול תקין, כי כל החצי הראשון היה בסדר, פתאום היה קטע לא קשור בסאונד רק, ושוב בסדר, רק צפיה בכל הסרט, היתה מביאה לי את האופציה לגלות את הפשלה.
הנס הוא שהיה מדובר בארגון חסד, שעשיתי לו את זה כתרומה, כך, שא"א היה לבוא בתלונות, והם היו מאושרים ממה שיצא, כי זה היה אוסף חוויות של החולים ומשפחותיהם.
כשאני מביאה דיסק ללקוח, אני בודקת אותו 3 פעמים לפני שאני נותנת, פה היה מדובר במקרה אחר.
סיפרתי את זה רק כדי שתדעו שיש להזהר!!!

• הוסף לסימניות
גם לי באחת הפעמים ששלחתי את הקובץ ישירות לאנקור, שמתי לב לאחר הסגירה שכל הפיידים למיניהם נעלמו... את שאר האפקטים הוא השאיר כתקנם.
ב"ה שמתי לב וענין סודר.
אז כמובן שימו לב כמו ש"ברו" אמרה, כי בדרך זו מצויות יותר בעיות.

• הוסף לסימניות
ולמסקנה המתבקשת-------

אל תמהרו, חברי למקצוע, לשגר פתרונות אקספרס מפתים....:)
מי כמונו, עורכים ותיקים, ששלב ה'ירוקות' הרבה מאחוריהם,
מודעים לעיקולים שעלולים להפתיע בהמשך המסלול הקצרצר..
אני חייבת להודות, שעקב התגובות השונות, נחסכה ממני
התנצלות רבתית על הפתרון המיגע שהעזתי להעלות...

מה שכן- הרשו לי תקון טעות סוררת: start queue
* ולא quit.............

מסלולים מרגשים לכולנו......
בי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;569818:
אל תמהרו, חברי למקצוע, לשגר פתרונות אקספרס מפתים....:)
מי כמונו, עורכים ותיקים, ששלב ה'ירוקות' הרבה מאחוריהם,
מודעים לעיקולים שעלולים להפתיע בהמשך המסלול הקצרצר..
אני חייבת להודות, שעקב התגובות השונות, נחסכה ממני
התנצלות רבתית על הפתרון המיגע שהעזתי להעלות...

מה שכן- הרשו לי תקון טעות סוררת: start queue
* ולא quit.............

מסלולים מרגשים לכולנו......
בי

מילים כדורבנות...

• הוסף לסימניות
קודם כל אין לי encor אלא encoder וחוצמיזה אולי מרוב שכולם מקצועיים אף אחד לא ענה לי מה בדיוק עושים.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
לפי הבנתי עשיתי ייצוא ונפתח לי מייד encoder <o:p></o:p>
אחרי שהוא גמר נוצרו לי כמה קבצים כשהסרט הוא בלי קול.<o:p></o:p>
אין אפשרות לגרור את האודיו והוידיאו שוב לתוכנת ה encoder כמו שמישהו הציע. כי הוא לא מיצר קובץ אחד של סרט עם אודיו. מה עושים?<o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גודית;572159:
קודם כל אין לי encor אלא encoder וחוצמיזה אולי מרוב שכולם מקצועיים אף אחד לא ענה לי מה בדיוק עושים.ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
לפי הבנתי עשיתי ייצוא ונפתח לי מייד encoder<O:p></O:p>
אחרי שהוא גמר נוצרו לי כמה קבצים כשהסרט הוא בלי קול.<O:p></O:p>
אין אפשרות לגרור את האודיו והוידיאו שוב לתוכנת ה encoder כמו שמישהו הציע. כי הוא לא מיצר קובץ אחד של סרט עם אודיו. מה עושים?<O:p></O:p>

אנקור -זו תוכנה לדיוידי
אנקורדר -זו תוכנת המרה טובה, בלבד.

אין שום עניין לגרור את זה חזרה לאנקודר.
פשוט תתקיני את אנקור.

• הוסף לסימניות
אנקודר- זו תוכנה שפרימייר משגר אליה את החומר לצורך יצוא, בעיקר בגירסא CS4 , בCS5 יש אפשרות לבחור האם לשגר אליה, או לייצא דרך פרימייר.
לענינך- את צריכה לייצא את הסרט דרך אנקודר, ולקבל 2 חלקים, של וידיאו ואודיו, ואת 2 החלקים הללו, להעביר לתוכנת אנקור, שמיועדת ליצירת DVD, ושם לייבא את 2 הקבצים שלך, להכניס לטימליין, להגדיר מספר הגדרות, ולבנות את הדיסק שלך.
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
הנה זה הגיע סוף סוף...

אולי אני מטומטמת, אבל איך התגובה האחרונה של אופק,
גרמה לך להבין ולשגר תודה כוספת מקרב לב?, כאילו, מה התחדש בה בעצם????
טוב, העיקר שהבנת, הפנמת, ובעיקר - הצלחת...

ביי בנתיים,
והמשך הצלחות.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;573877:
אולי אני מטומטמת, אבל איך התגובה האחרונה של אופק,
גרמה לך להבין ולשגר תודה כוספת מקרב לב?, כאילו, מה התחדש בה בעצם????
טוב, העיקר שהבנת, הפנמת, ובעיקר - הצלחת...

ביי בנתיים,
והמשך הצלחות.. :)

אז זהו שאיננו חושבים שאת כזו, פשוט היא עשתה סיכום ברחל בתך הקטנה, (למי שצריך...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה