יצוא קו וקטורי ממנגה לתוכנת אילוסטריטור

• הוסף לסימניות
האם אפשר לייצא קו וקטורי ממנגה לתוכנת אילוסטריטור?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
trace?
עד כמה שאני יודע מנגה לא תוכנת וקטור.
<iframe style="display: none; width: 0px; height: 0px;" scrolling="no" class="igtranslator-iframe" src="about<b></b>:blank" frameborder="0"></iframe><iframe style="display: none; width: 0px; height: 0px;" scrolling="no" class="igtranslator-iframe" src="about:blank" frameborder="0"></iframe>
<iframe style="display: none; width: 0px; height: 0px;" scrolling="no" class="igtranslator-iframe" src="about:blank" frameborder="0"></iframe>

• הוסף לסימניות
ציירת רוצה קו וקטורי כשטאנץ לחיתוך לפי איור שאיירה במנגה,
ואומרת שהקו שציירה במנגה הוא וקטורי, יש לה אפשרות לראות נקודות.
אז אני רוצה לחסוך את יצירת הקו מחדש, ולייבא אותו ממנגה לאילוסטריטור.
אפשרי?

• הוסף לסימניות
זכור לי שקראתי פעם באיזה מקום,
שאמנם אם השכבה במנגה היא ווקטורית אז זה הכל ווקטורי, אבל אי אפשר לייצא את זה לשום תכנה אחרת בתור ווקטורי.
אם זכרוני אינו מטעה אותי.

• הוסף לסימניות
העתק-הדבק לאילוסטריטור יכול לעבוד?
אין אפשרויות ביצוא כמו Ai או Eps?
יש מישהו שיכול לנסות?

• הוסף לסימניות
99% שאני זוכר נכון, ואי אפשר. תשאלי את ליהיא, נראה שהיא מכירה את התכנה לעומק.

• הוסף לסימניות
trace בהחלט, לפי מה שבדקתי, אין דרך אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1570034:
trace בהחלט, לפי מה שבדקתי, אין דרך אחרת

trace בהחלט - באילוסטריטור?
ז"א שהאפשרות היחידה היא לייצא כתמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1570299:
trace בהחלט - באילוסטריטור?
ז"א שהאפשרות היחידה היא לייצא כתמונה?

נכון,
ה-TRACE הוא לא לחיצה וגמרנו, יש לו אופציות שאפשר לבחור את התוצאה הטובה ביותר.
ניתן לשחק עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה