כללי יצוא רשימה של חיפוש

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש כזה דבר?
שלום חברים.
אני עובד כעת על קובץ תורני, שיש בו הערות שולים, אני עובד בצורה לא אוטמטית אלא בשירשור תיבת טקסט להערות, לשם כך אני צריך לדעת היכן בכל עמוד מסתתר לו הפניה להערות שולים כדי שאדע להמשיך את השירשור למקום המתאים, אלא שאות ההפניה כ"כ לא נתפס בעין, האפשרות הפשוטה היא לערוך חיפוש להפניה (במקרה שלי הפרמטר יהיה כתב עילי), השאלה אם אחר שעשיתי חיפוש יש אפשרות לשמור את התוצאות שיגיד לי ברשימה או בכל דבר אחר היכן (באיזה עמודים) יש את החיפוש הנ"ל.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
פליז, כל רעיון יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1696667:
יש כזה דבר?
שלום חברים.
אני עובד כעת על קובץ תורני, שיש בו הערות שולים, אני עובד בצורה לא אוטמטית אלא בשירשור תיבת טקסט להערות, לשם כך אני צריך לדעת היכן בכל עמוד מסתתר לו הפניה להערות שולים כדי שאדע להמשיך את השירשור למקום המתאים, אלא שאות ההפניה כ"כ לא נתפס בעין, האפשרות הפשוטה היא לערוך חיפוש להפניה (במקרה שלי הפרמטר יהיה כתב עילי), השאלה אם אחר שעשיתי חיפוש יש אפשרות לשמור את התוצאות שיגיד לי ברשימה או בכל דבר אחר היכן (באיזה עמודים) יש את החיפוש הנ"ל.
תודה מראש.
יש לי סקריפט שנותן דף עם רשימת תוצאות גרפ+הפניה לעמוד. אם לזה כוונתך.
פנה בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1696844:
יש לי סקריפט שנותן דף עם רשימת תוצאות גרפ+הפניה לעמוד. אם לזה כוונתך.
פנה בפרטי.
תודה, אולי כשירחיב. העבודה שאני עובד עליה בהתנדבות, לכשירחיב אקנה ממך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1696846:
תודה, אולי כשירחיב. העבודה שאני עובד עליה בהתנדבות, לכשירחיב אקנה ממך.

חלקתי אותו מתנה לרשימת תפוצה. אם אתה מנוי לה אתה יכול לקבלו חינם

ככה כתבתי לרשימתי בעבר:
שלום רבותי!
לפעמים יש צורך לבדוק מידע על המסמך, שניתן לחפש בגרפ,
אבל מייגע לעבור אחד אחד...

אז הנה סקריפט נחמד מאד שיפעיל את הגרפ העכשוי שהוגדר בתוכנה. ויפיק טבלה חדשה עם דו"ח מלא של כל התוצאות. כולל מספר עמוד! וכולל העיצוב המקורי של הממצאים!

למנויים לרשימתי הסקריפט מ ת נ ה ! ! !
מחיר מלא:50 ש"ח.

הוראות:
הגדירו גרפ רצוי במסמך, הפעילו הסקריפט...
יוצר מסמך חדש שישמר במיקום ברירת מחדל שלכם.

בהצלחה!​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1696667:
יש כזה דבר?
שלום חברים.
תודה מראש.

צבע את ההפניות בצבע בולט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1697038:
צבע את ההפניות בצבע בולט
אני אכן כך עושה תמיד, אבל עדיין זה לא מספיק רץ לי בעיניים. בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1696886:
חלקתי אותו מתנה לרשימת תפוצה. אם אתה מנוי לה אתה יכול לקבלו חינם

ככה כתבתי לרשימתי בעבר:
שלום רבותי!
לפעמים יש צורך לבדוק מידע על המסמך, שניתן לחפש בגרפ,
אבל מייגע לעבור אחד אחד...

אז הנה סקריפט נחמד מאד שיפעיל את הגרפ העכשוי שהוגדר בתוכנה. ויפיק טבלה חדשה עם דו"ח מלא של כל התוצאות. כולל מספר עמוד! וכולל העיצוב המקורי של הממצאים!

למנויים לרשימתי הסקריפט מ ת נ ה ! ! !
מחיר מלא:50 ש"ח.

הוראות:
הגדירו גרפ רצוי במסמך, הפעילו הסקריפט...
יוצר מסמך חדש שישמר במיקום ברירת מחדל שלכם.

בהצלחה!​
תודה על הכל. אני לא מנוי ברשימה שלך, אני חדש כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה