כללי יצוא תמונה מWORD כJPEG

• פותח הנושא stsh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ WORD ובו תרשימים לספר שאני מעמדת באינדיזיין - האם יש אפשרות לשלמור את התרשימי כתמונה איכותית?
לעזרתכם אודה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשמור כ-PDF

• הוסף לסימניות
איזה word?

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק את זה:
לשמור בתור קובץ וורד 2010 או 2007
לסגור לראר ולפתוח את הראר.
התמונות יהיו מסודרות בתקיית אימאג'.
(כרגע אין לי אופיס 2007 אבל לגבי תמונות אני יודעת שזה עובד מצויין)

• הוסף לסימניות
אפשר גם דרך ה Word.
קליק ימני על התמונה, שמירה בשם
(אם מדובר במסמך DOCX שאיננו במצב תאימות ל 2003)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;777626:
צריך לבדוק את זה:
לשמור בתור קובץ וורד 2010 או 2007
לסגור לראר ולפתוח את הראר.
התמונות יהיו מסודרות בתקיית אימאג'.
(כרגע אין לי אופיס 2007 אבל לגבי תמונות אני יודעת שזה עובד מצויין)

לסגור בזיפ ולא בראר.
אפשר פשוט לשנות את סיומת הקובץ לזיפ, או אפילו בלי לשנות, לפתוח באמצעות Winzip, Winrar או כל קורא זיפים אחר (מלבד סייר חלונות).

אפשר גם דרך ה Word.
קליק ימני על התמונה, שמירה בשם
(אם מדובר במסמך DOCX שאיננו במצב תאימות ל 2003)

• הוסף לסימניות
יש כמה תוכנות שזה מובנה שם כמו pdf creator.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה