יצור באפטר CS5

• הוסף לסימניות
בס"ד
שמעתי שבאפטר CS5 מייצאים אחרת (ולא דרך הexport)
מישהו יודע איך?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני תמיד מייצאת דרך composition- make movie כשתבחר באפשרות זו, תקבל חלון לקביעת מיקום שמירת הקובץ, ויפתח חלון ה render queue שם ניתן להכנס, ולקבוע מאפיינים שונים כגון: סוג הקידוד, שמירה על שקיפות, וכו'.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קיצור דרך : ctrl+shift+?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;524586:
אני תמיד מייצאת דרך composition- make movie כשתבחר באפשרות זו, תקבל חלון לקביעת מיקום שמירת הקובץ, ויפתח חלון ה render queue שם ניתן להכנס, ולקבוע מאפיינים שונים כגון: סוג הקידוד, שמירה על שקיפות, וכו'.
בהצלחה

ניסיתי, או שאצלי הבעיה, אבל זה מוריד הרבה מהאיכות, לא?

• הוסף לסימניות
אצלי בכלל אין אפשרות ליצא לAVI או לMOV וכו'
למישהו עוד יש CS5 שיכול להגיד לי אם אצלו יש אפשרות?
תודה

• הוסף לסימניות
אני עובדת כרגע, על אפטר CS5 ואם אתה קובע את הערכים על best setting ועל ייצוא ללא דחיסה, אין סיבה שתראה הבדל באיכות, זה אמור לייצא באיכות מעולה!
וייצוא גם ל- avi וגם לmov וגם לעוד הרבה פורמטים אחרים, נעשה דרך שם.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, האיכות כמעט בכל התוכנות היא כמעט אותו דבר עם הבדל דק יחסית, הכל עניין של הגדרות , לכו ללמוד הגדרות רינדור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;525031:
חבר'ה, האיכות כמעט בכל התוכנות היא כמעט אותו דבר עם הבדל דק יחסית, הכל עניין של הגדרות , לכו ללמוד הגדרות רינדור.
אתה חושב שאני סתם משחק עם אפטר בלי ללמוד? :)
בסוף התקלה הייתה בתוכנה, והתקנתי אותה שוב והכל בסדר ב"ה. תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
חוזר בי מהדברים לגביך אישית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה