דרוש מידע יציאה לזוג + תינוקות, לאן?

• הוסף לסימניות
למרות שהעניין נטחן מכל הכיוונים היטיב היטיב, לא יצאנו עם רעיון ממשי.
אנו זוג + 2 תינוקות (עד 3 ש') מעוניינים לצאת ליציאה וטיול מחר בתחבורה ציבורית, מחפשים מקומות בילוי נגישים תחבורתית, באזור המרכז ואפשרי עד תחילת הצפון, לא רכבלית וכו' אלא מקומות מעניינים ומקוריים יותר.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי גם 2 תינוקות בגיל הנל והחלטתי שהכי קל זה להישאר בבית
אם את בכל אופן מחפשת איפה לצאת אני הייתי יוצאת לטיילת על חוף הים
שיהיה לידו גם מתקנים לילדים כמו צארלס קלור בתל אביב רידינג פארק אשדוד ים וכו

• הוסף לסימניות
פארקים גדולים-
גני יהושוע, פארק רעננה וכדו
)בשניהם יש גם מתקנים בשפע, גם מקום נעים לשבת לאכול, גם שיט, גם חיות וכו)

• הוסף לסימניות
וכן, מה רמת התפוסה בגני יהודע בימים אלו, ואיזה קהלים מגיעים לשם בעיקר?

• הוסף לסימניות
אותה שאלה כנ"ל?
מסלול על הר צופה לים, יש שבילי עפר ויש שבילים סלולים, בסופו יש מבצר צלבנים עתיק )כל האזור הוא חורבות של עיר עתיקה)
נראה לי שיש "הפנינג" בימים אלו עם פעילויות וכו'
שווה לבדוק באתר רשות הטבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה