דרוש מידע יציאה לחו"ל לאחר ההסדר החדש

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מי יהיה אחראי על ועדת החריגים?
ומה עלי לעשות אם ההורים שלי גרים בחו"ל ולא יכולים לבא ארצה ולא ראו את הבן שלי כבר שנתיים וחצי?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כמו כן
כמה זמן לפני הטיסה ניתן לפתוח בקשה בועדה?
כי ידוע שהכרטיסים נורא יקרים שבוע לפני הטיסה

• הוסף לסימניות
א"א עדיין לדעת כלום, אין עדיין נוסח לחוק אפילו.

• הוסף לסימניות
כמו כן
כמה זמן לפני הטיסה ניתן לפתוח בקשה בועדה?
כי ידוע שהכרטיסים נורא יקרים שבוע לפני הטיסה
בד''כ בדברים האלה קודם עובר החוק ואז מתחילים להקים את הועדה, והיא מקבלת פניות רק אחרי חודש מאז שהוקמה.
אני מאמין שבסיטואציה הזו זה יהיה יותר מהר, אבל לא משהו שידעו לפני שהחוק יעבור

• הוסף לסימניות
לדעתי תלוי גם מה יהיה הרכב הוועדה.. הקריטריונים..
זא קשה לי להאמין שועדת חריגים נועדה לאשר לאב "עריק" ללוות את בנו לסבים שגרים בחול...

• הוסף לסימניות
לדעתי תלוי גם מה יהיה הרכב הוועדה.. הקריטריונים..
זא קשה לי להאמין שועדת חריגים נועדה לאשר לאב "עריק" ללוות את בנו לסבים שגרים בחול...
לא, האב לא עריק
הנכד עריק
הנכד הוא בחור ישיבה שהולך לפגוש את סבו לטובת הסבא שאינו יכול לבא לפגוש אותו בארץ

• הוסף לסימניות
לא, האב לא עריק
הנכד עריק
הנכד הוא בחור ישיבה שהולך לפגוש את סבו לטובת הסבא שאינו יכול לבא לפגוש אותו בארץ
לא מאמינה שיאשרו כזה דבר..
לדעתי בוועדת חריגים יותר בכיוון של טיפול רפואי בחו''ל וכדו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה