יציאה לחל"ת

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להודיע עכשיו על יציאה לשבתון / חל"ת
יש אפשרות לסרב לי בשלב זה?
אשמח לתשובה מניסיון.

• הוסף לסימניות
רשמית בקשה לחלת מגישים עד סוף מרץ
אם את עובדת לא דרך משרד החינוך, יש סיכוי שיתגמשו איתך.

ובכל מקרה, גם אם היית מגישה בזמן את הבקשה, היתה אפשרות לסרב לך.

(אלא אם מדובר על חל"ת אחרי חל"ד, שאז חייבים לאשר בכל שלב של השנה)

• הוסף לסימניות
רשמית בקשה לחלת מגישים עד סוף מרץ
אם את עובדת לא דרך משרד החינוך, יש סיכוי שיתגמשו איתך.

ובכל מקרה, גם אם היית מגישה בזמן את הבקשה, היתה אפשרות לסרב לך.

(אלא אם מדובר על חל"ת אחרי חל"ד, שאז חייבים לאשר בכל שלב של השנה)
מי יכול לסרב? קרן ההשתלמות?

• הוסף לסימניות
מי יכול לסרב? קרן ההשתלמות?
המעסיק

כשאני יצאתי לשבתון, משרד החינוך דרש שגם המפמרית תאשר את החל"ת,
כי אני מלמדת מקצוע שיש בו מחסור במורים.
היא אישרה בסוף, אבל יכלה גם לא לאשר.

• הוסף לסימניות
אני בחינו"ע ועל בפניו אמרו שיאשרו.
אבל באמת נזכרתי מאוחר.

שאלה שניה,
אני כבר 9 שנים בקרן, וכתוב לי שאני רשאית לצאת ומופיע לי רק עד שנת תשפ"ב,
כלומר, לא כתוב לי על יציאה של 9 שנים...
הבנתי שאם זה אחרי 9 שנים אני אקבל יחסית יותר שכר כל חודש.
למה זה לא מופיע, את יודעת?

• הוסף לסימניות
עצה מאחת שכבר הגישה להמון חברות שלה: אל תחכי שעל פניו יאשרו לך תנדנדי להם שישלחו לך את האישור יציאה לחל"ת וכן תתחילי בהגשת בקשה בקרן השתלמות כי לפי ידיעתי היום זה אחרון להגשת בקשה בקן השתלמות !!
לגבי שנה 9 את צריכה לדבר איתם איך את מבקשת למצות מכל 9 השנים ששם תקבלי 98% משכורת

• הוסף לסימניות
עצה מאחת שכבר הגישה להמון חברות שלה: אל תחכי שעל פניו יאשרו לך תנדנדי להם שישלחו לך את האישור יציאה לחל"ת וכן תתחילי בהגשת בקשה בקרן השתלמות כי לפי ידיעתי היום זה אחרון להגשת בקשה בקן השתלמות !!
לגבי שנה 9 את צריכה לדבר איתם איך את מבקשת למצות מכל 9 השנים ששם תקבלי 98% משכורת
תודה!
מה הכוונה הגשת בקשה בקרן השתלמות?
מספיק שכתבתי שאני רוצה לצאת לשבתון מלא?
וגם הורדתי טופס למעסיק שאני זכאית?
או שיש עוד משהו לעשות

• הוסף לסימניות
אם כבר בקשת בקרן בקשה והם אשרו שאת זכאית
את צריכה להגיש להם את המסמכים שהם מבקשים כגון תלוש אחרון ואישור ניהול חשבון ועוד כמה טפסים לפי מה שהם מבקשים במקביל תפני למנהלת שלך שתבדוק אם חינוך העצמאי שלחו לך אישור אם כן את צריכה להגיש גם את זה דרך האתר כל המסמכים מוגשים דרך האתר

• הוסף לסימניות
אם כבר בקשת בקרן בקשה והם אשרו שאת זכאית
את צריכה להגיש להם את המסמכים שהם מבקשים כגון תלוש אחרון ואישור ניהול חשבון ועוד כמה טפסים לפי מה שהם מבקשים במקביל תפני למנהלת שלך שתבדוק אם חינוך העצמאי שלחו לך אישור אם כן את צריכה להגיש גם את זה דרך האתר כל המסמכים מוגשים דרך האתר
איך ניגשים לכל הענין של לימודים בשבתון?
זה מסובך?
יש דד-ליין להגשת הטפסים הנדרשים?

• הוסף לסימניות
איך ניגשים לכל הענין של לימודים בשבתון?
זה מסובך?
יש דד-ליין להגשת הטפסים הנדרשי
אם שלחת כבר את המסמכים הרגילים ופתחת את התיק שלך בקן השתלמות ענין הלימודים זה בקטנה את נגשת להשתלמיות בוחרת לך מקצוע ומבקשת מהם לעדכן את קרן ההשתלמות כך עשיתי לחברותי כשסידרתי להם את היציאה להשתלמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה