קורונה יציאה לצימר.... האם מותר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ברור שמחכים לזה...
שואלת נכון לעכשיו
דחוף לי מאד

• הוסף לסימניות
מבחינת ההגבלות - נראה לי שאסור
ביישובי מרום הגליל יש הוראה (נכון לאתמול בערב) של המועצה שלא להפעיל את מתחמי האירוח.

• הוסף לסימניות
במירון הודיעו שאסור להם בשום פנים ואופן להשכיר צימרים!!!!!!!!!!!!!!!!!

אדם מבוגר, הגיע למירון לפני פסח, ובערב פסח המשטרה סילקה אותו.............

• הוסף לסימניות
רשמית ברור שאסור...
אבל הרבה צימרים ישמחו להשכיר ובמחיר זול מן הסתם... כי הביקוש ברצפה.
אם באים להנות מהצימר אז זה אפשרי אם מתכוננים לטיולים זה סיכון של דוחות...
אבל לדעתי זה לא סיכון מידי גדול, תמיד צריך איזה סיפור כיסוי למקרה של מחסום משטרתי

• הוסף לסימניות
הוסרה ההגבלה של יציאה עד 100 מטר?
או שיציאה לצימר נחשבת כחיונית?

• הוסף לסימניות
הוסרה ההגבלה של יציאה עד 100 מטר?
או שיציאה לצימר נחשבת כחיונית?
לא הוסרה ולכן אסור!
מי שאצלו זה צורך חיוני (אצל מי לא...?) שילך על זה ומקסימום יעלה לו עוד 500 ש"ח... רק צריך להכניס את זה למחיר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יותר חיוני מהחיים? תמהה.......

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין להסתגר בצימר ללהסתגר בבית? באמת אני שואלת...
או שאם כבר אז כבר. הולכים לצימר, אז טובלים בכנרת וממשיכים למג'רסה?
האמת שלא נותר לי אלא לקנא...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה