דרוש מידע יציאה מבית חולים ללא קבלת מכתב שחרור

• הוסף לסימניות
שלום

חברה שלי הגיעה לבית חולים כדי ללדת. תכלס אחרי כמה שעות במיון אמרו לה שהלידה לא תהיה היום.
וכשהבינה שאין לה מה להתעכב - חזרה הביתה ללא המתנה למכתב שחרור,
שכידוע עבורו צריך להמתין לפחות לילה (אם לא 2 :) ) במיון.

הבית חולים שלח לה מכתב על חוב בגלל הביקור במיון, היא ביקשה התחייבות מקופ"ח ושם מבקשים ממנה מכתב שחרור.
אין לה מכתב שחרור -
מה עושים במקרה כזה??

• הוסף לסימניות
שלום

חברה שלי הגיעה לבית חולים כדי ללדת. תכלס אחרי כמה שעות במיון אמרו לה שהלידה לא תהיה היום.

הבית חולים שלח לה מכתב על חוב בגלל הביקור במיון, היא ביקשה התחייבות מקופ"ח ושם מבקשים ממנה מכתב שחרור.
אין לה מכתב שחרור -
מה עושים במקרה כזה??
בעייתי מאוד

• הוסף לסימניות
באתר של בי"ח אפשר לבדוק באזור האישי אם יש שם מכתב שחרור
אני מבוטחת בכללית, ושם באתר של קופת חולים
יש את כל המסמכים מבתי החולים
היום הכל מסונכרן
ורופא המשפחה יכול לראות את כל המסמכים של המטופלים שלו.

• הוסף לסימניות
את מדברת על מיון יולדות, לא?
לא יודעת באיזה בית חולים מדובר, אבל לא אמורים לחכות שם כ"כ, אם אמרו לה שלא תהיה לידה היום - היו אמורים לתת מיד שחרור, בלי למשוך.
פעמים קרה לי ששיחררו אותי ממיון יולדות כי לא התפתחה לידה, פעם אחת אחרי לילה אחד (הגעתי באמצע הלילה, שוחררתי בבוקר), פעם אחת אחרי אולי שלוש שעות...
בשערי צדק

• הוסף לסימניות
היא הגיעה לבית חולים עם הפנייה מהקופה?

• הוסף לסימניות
את מדברת על מיון יולדות, לא?
לא יודעת באיזה בית חולים מדובר, אבל לא אמורים לחכות שם כ"כ, אם אמרו לה שלא תהיה לידה היום - היו אמורים לתת מיד שחרור, בלי למשוך.
פעמים קרה לי ששיחררו אותי ממיון יולדות כי לא התפתחה לידה, פעם אחת אחרי לילה אחד (הגעתי באמצע הלילה, שוחררתי בבוקר), פעם אחת אחרי אולי שלוש שעות...
בשערי צדק
אני יודעת שבד"כ זה מהר.
אבל הם התעכבו שם ולא נתנו שחרור.... וכמובן שהם קודמים מתייחסים ליולדות במצב מתקדם יותר.

• הוסף לסימניות
חייב להיות מכתב שחרור. אין כזה דבר
אחרת מבחינת הבי"ח היא עדיין שם.. ואיך שלחו לה התחייבות? מוציאים את זה ביחד.
היא צריכה לבקש מהבי"ח

• הוסף לסימניות

אמרו לה שהלידה לא תהיה היום,
אבל האם מישהו אמר לה שהיא הולכת לקבל מכתב שחרור
או שהיא הבינה את זה לבד?
הרבה פעמים לא משחררים ממיון יולדות
גם אם ייקח זמן עד הלידה.
ביה"ח מפחד לקחת אחריות וכבר היו מקרים מעולם...
לא מחייב בכלל שיש לה מכתב שחרור
באיזה ארכיון.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה הם לא צריכים לדעת שהיא יצאה לפני שקיבלה את המכתב שתבקש מהם את זה עכשיו

• הוסף לסימניות
אמרו לה שהלידה לא תהיה היום,
אבל האם מישהו אמר לה שהיא הולכת לקבל מכתב שחרור
או שהיא הבינה את זה לבד?
הרבה פעמים לא משחררים ממיון יולדות
גם אם ייקח זמן עד הלידה.
ביה"ח מפחד לקחת אחריות וכבר היו מקרים מעולם...
לא מחייב בכלל שיש לה מכתב שחרור
באיזה ארכיון.
היא בפועל ילדה 3 ימים אחרי.
אני חושבת שהם גם היו משחררים - רק אמרו לה שהיא צריכה להמתין לרופאה...

• הוסף לסימניות
היא בפועל ילדה 3 ימים אחרי.
אני חושבת שהם גם היו משחררים - רק אמרו לה שהיא צריכה להמתין לרופאה...
לרופאה צריך לחכות בדר"כ בשביל שתוציא את המכתב. לא בשביל שתראה אותה שוב.
רוב הסיכויים שאם הוציאו לה התחייבות- גם יש לה מכתב שחרור.
בדר"כ הרופאה מגיעה עם המכתב כבר מוכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה