מידע שימושי יציאה מהארץ

• הוסף לסימניות
שלום מישהו יכול לפרט בצורה ברורה מה הנוהל של יציאה מהארץ לפחות מ72 שעות בדיקות קרונה \בידוד וכו' {אני מחלים והתחסנתי לפני חודשים}
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
שלום מישהו יכול לפרט בצורה ברורה מה הנוהל של יציאה מהארץ לפחות מ72 שעות בדיקות קרונה \בידוד וכו' {אני מחלים והתחסנתי לפני חודשים}
תודה רבה מראש
אני לא יודע להגיד לך מידע עדכני כי הוא משתנה כל הזמן
אני כן יכול להמליץ לך לברר היטב מנסיון כואב של קבוצה שליויתי ועשתה את כל הסידורים לטיסה
ובנתב"ג ממש ליד הכניסה למטוס ישב פקיד משרד הבריאות ולא נתן להם לעלות לטיסה בשום אופן
משהו בטופס ובזמן הבדיקה לא התאים לו והם נשארו בנתב"ג 24 שעות על הספסלים..

צריך כמובן לבדוק גם מה דורשת מדינת היעד לגבי חסונים ומחלימים

• הוסף לסימניות
אני לא יודע להגיד לך מידע עדכני כי הוא משתנה כל הזמן
אני כן יכול להמליץ לך לברר היטב מנסיון כואב של קבוצה שליויתי ועשתה את כל הסידורים לטיסה
ובנתב"ג ממש ליד הכניסה למטוס ישב פקיד משרד הבריאות ולא נתן להם לעלות לטיסה בשום אופן
משהו בטופס ובזמן הבדיקה לא התאים לו והם נשארו בנתב"ג 24 שעות על הספסלים..

צריך כמובן לבדוק גם מה דורשת מדינת היעד לגבי חסונים ומחלימים
צריך למלאות טופס לפני היציאה גם אם זה רק ל72 שעות?

• הוסף לסימניות
אני חזרתי לארץ שבוע שעבר הייתי באמריקה למשך שבוע
יש לבצע בדיקת קרונה לפחות 72 שעות לפני הטיסה
יש למלא הצהרת בריאות
בחזור, יש לבצע בדיקת קרונה, יש למלא הצהרת בריאות.
כאשר נכנסים לארץ בשדה התעופה עושים בדיקת קרונה, אם משלמים את זה מראש זה זול יותר
זה מה שהיה שבוע שעבר, אולי עד היום השתנו הנתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה