יציאות USB לא עובדות

• הוסף לסימניות
היה לי הארד דיסק נייד מחובר ב-USB למחשב (נייח). ניתקתי אותו לרגע, וחיברתי שוב - הוא לא עובד. חיברתי במחשב אחר, והוא עובד מצוין. ניסיתי להכניס התקן USB אחר למחשב - וגם הוא לא עובד. ניסיתי ביציאות USB אחרות במחשב - וג"כ לא עובד.
הדבר היחיד שכן עובד אלו המקלדת והעכבר, ששניהם מחוברים ג"כ ב-USB.
מה זה יכול להיות? יש דרך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
טכנאי שהי' אצלי בגין בעי' זו, הסביר לי שמרוב שימוש המקום נשחק, ולפעמים עם לוחצים את המקום להצר(לקווטש) זה עוזר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש, אתמול עזר לי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להפעיל מחדש... לא עזר :(
ועודף שימוש מסביר את היציאה הספציפית הזו, שאכן משומשת... אבל לא את האחרות שאני בקושי נוגעת בהן, לא?

• הוסף לסימניות
היציאה הזו היא בקדמת הכונן?

• הוסף לסימניות
לי טכנאי הסביר, שהיציאות הקדמיות נשחקות בלי הסבר.
אמרת שהעכבר והמקלדת עובדים ?
תנסי לנתק אותן לרגע ולחבר במקומן את הכונן.

• הוסף לסימניות
נסי לחפש בלוח הבקרה- מנהל ההתקנים
האם מופיעה לך שם איזו שגיאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגם;1324521:
לי טכנאי הסביר, שהיציאות הקדמיות נשחקות בלי הסבר.
אמרת שהעכבר והמקלדת עובדים ?
תנסי לנתק אותן לרגע ולחבר במקומן את הכונן.

ניסיתי. הוצאתי את המקלדת. ממש מוזר - ההארד דיסק לא עובד. החזרתי את המקלדת - עובדת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגם;1324525:
נסי לחפש בלוח הבקרה- מנהל ההתקנים
האם מופיעה לך שם איזו שגיאה.

איך בודקים את זה?
הווינדוס שלי באנגלית - איך קוראים למנהל ההתקנים באנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1324533:
ניסיתי. הוצאתי את המקלדת. ממש מוזר - ההארד דיסק לא עובד. החזרתי את המקלדת - עובדת!

אולי הבעיה ביציאה של ההארד דיסק ולא של המחשב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגם;1324551:
אולי הבעיה ביציאה של ההארד דיסק ולא של המחשב...

טוב, זה כבר ממש מוזר...
חשבתי שהבעיה באמת בהארד דיסק, אז ניסיתי אותו שוב במחשב אחר. עבד.
ניסיתי שוב במחשב שלי.... עובד!
ניסיתי להכניס עוד התקן שקודם לא עבד... עובד!

אז אין לי מושג מה היתה הבעיה... העיקר שהיא הסתדרה :)
תודה לעוזרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה