עשית את זהבסוף.??שלום,
האם יש מישהי שהתנסתה ביצירה באפוקסי ייבוש מהיר, ויכולה לתת טיפים ,
אני רוצה לעשות את זה בבת מצוה באופן עצמאי ללא תשלום למישהי חיצונית.
וכן קישורים של החומר עצמו ואו קישוטים/צבעים וכו' שאפשר להזמין בשביל זה מעלי אקספרס או טמו
תודה רבה
יעזור לי מאד
זה הקישור לדבק המתאים:עשית את זהבסוף.??
חשבתי גם להפעיל עצמאית
הבנת מה קונים בשביל היצירה
מישהו יכול לעשות לי סדר.
מה בדיוק כל הדברים שאני צריכה להזמין?
עדיין לא עשיתי, רק שמעתי ממישהי אחרת שעשתה, אבל לא היה לי מספיק פרטים לגבי כמויות ומה צריך. אני הזמנתי חומרים בטמו, חומר לאפוקסי, מייבש וכל מיני קישוטים, ותכלס כשהגיע לא ידעתי אם זה מספיק קישוטים ומספיק מכל הדברים, ואז שמעתי שיש אחת ממודיעין עילית שמביאה ערכה עם כל הציוד הנדרש ב 12 ש"ח למחזיק מפתחות. אז אולי זה יוצא יותר יקר באיזה 100 ש"ח . אבל מעדיפה לדעת שמישהי ניסתה ויודעת מה הכמויות הנדרשות ושמביאה חומר טוב. ואחזיר את כל החומרים שקניתי.עשית את זהבסוף.??
חשבתי גם להפעיל עצמאית
הבנת מה קונים בשביל היצירה
יש לך פרטים?מכירה מישהי שעושה סדנת מחזיקי מפתחות מאפוקסי לבת מצוות(במודיעין עילית), כולן נהנו ויצא מושלם!!
@נקודת זינוק - יש לך פרטים שלה?מכירה מישהי שעושה סדנת מחזיקי מפתחות מאפוקסי לבת מצוות(במודיעין עילית), כולן נהנו ויצא מושלם!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים