כללי יצירה בפרוג

• הוסף לסימניות
זו יצירה של חבירנו לפורום "רובד" בחור צעיר ומוכשר שייצר במסגרת לימודיו בבית פרוג ותשואות חן חן לו
גם המורה "איתי" - שיבח את זה מאוד

קבצים מצורפים

• פרופיל סופי.jpg
    KB 347.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הכתר

את התודות יש לתת ל"רובד" והנה הוא כאן לפניכם

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות ברשותך:
1. זה בעצם עיצוב של כרטיס חבר למשרד תיירות. נכון?
2. מדוע נבחרו הצבעים כתום וסגול?
3. למה המעצב/ת בחר/ה שלא להשתמש בתמונות?
4. קצת קשה לשפוט רק בעקבות העיצוב הספציפי הזה, אולי כדאי להעלות כמה מוצרים מאותו מותג ע"מ לתת תמונה רחבה יותר.
5. מיהו המטייל הישראלי המצוי ומה העיצוב מנסה לומר לו?

• הוסף לסימניות
אני רואה שהוא לא מגיב אז אגיב במקומו (אני לומד עימו באותו הקורס)

הדגש היה על יצירת לוגו! ולא דווקא על המודעה. המודעה נעשתה אחרי לימוד אילוס ועדיין לפני הפוטושופ אז לדעתי זה עונה על השאלות...

• הוסף לסימניות
מזכיר את אלעל משומה...

• הוסף לסימניות
2. מדוע נבחרו הצבעים כתום וסגול?
5. מיהו המטייל הישראלי המצוי ומה העיצוב מנסה לומר לו?
6. מה פשר השימוש באותיות דקות, זוויתיות וגיאומטריות בלוגו?
7. כיצד "תיירות בליווי אישי" באה לידי ביטוי בלוגו?

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה!
באמת מעניין לקרוא את הקונספט!
איך ההלוגו הסורטט מתקשר לטיולים (שיכולים להיות גם במוזאונים) אבל בד"כ, מתקשרים עם מסלולים מלכלכים...

• הוסף לסימניות
תודה לyaronimus על ההתייחסות, וגם לכל שאר המגיבים.
הצבעים הם כחול כהה וכתום. (כנראה הJPEG הרס את הצבעים).
בחרתי את הצבע כחול מה שמתחבר לשמים ומעוף, הכהה מצביע על מקצועיות ויוקרה. הכתום כצבע חמים משדר את הליווי האישי.
לא העמקתי לחקור מיהו המטייל הישראלי המצוי. אני מניח שאם הייתי מקבל הזמנה לעבודה עבור משרד שכזה הייתי חוקר הרבה יותר לעומק מה קהל היעד הכי ספציפי. אני באתי מנקודה אישית, כמי שנוסע רבות לאוקראינה לפקוד את ציונו של רבי נחמן מברסלב, ופעמים רבות נתקעתי באמצע הלילה נתון לחסדיהם של נהגי מוניות שמנצלים את עובדת היותך זר ואינו מכיר את השפה המקומית בכדי להציע מחירים בשמים. מלבד זאת לא פעם ולא פעמיים קרה שנהגי מוניות שדדו את הנוסע (בינתיים לי זה לא קרה). הנחתי שיש הרבה נוסעים שנתקלים בסיטואציה הזאת בטיולים כמו הודו וכדומה. ברצוני לייצר בידול לחברה ווירטואלית שמתי דגש על העניין של ליווי אישי שמקצוענים יעזרו במקרה הצורך.
הכנף שמייצר הגופן הוא גם בהסתכלות מזווית אחרת גג של בית, מלבד צבע הכתום שמשדר זאת. כך שבלוגו אני פונה ל"מטייל הישראלי המצוי" באמירה של "אנו א. המקצוענים ב. כאן בשבילך 24/6"
במחשבה שנייה נדמה לי שבלוגו שמתי יותר דגש על המקצוענות והמעוף מאשר הליווי האישי. ומודה ועוזב ירוחם.
לגבי האותיות. הגופן נוצר מהפונט PHILOSOPHE אחרי שהגופן יצר לי כנף כמעט בכל אות מהלוגו. והאמת ייאמר, שלא חשבתי מה אומר לי הדקיקות והזוויותיות והגיאומטריות, דהיינו בשלב של קצת משחק בגופן זה ייצר לי תחושה של מעוף ונסיעות, אז לא חשבתי יותר. מה שכן, הפונט במקור בא מאוד שפיצי וחד. עיגלתי כי שפיצי ונסיעות ונוחות לא מסתדרים לי. גם היטיתי את האותיות ככלל הידוע שזה משדר תנועה.
עדיין אשמח להכוונה וביקורת בונה. (לא יכולתי להגיב כי בתקופה הזאת אין לי גישה קבועה לאינטרנט. זאת גם הסיבה ש'פינטל' העלה את "היצירה") ושוב, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה