עזרה יצירה מענינת לגן ילדים

• הוסף לסימניות
אני עורכת קייטנה, ואני רוצה להכין עם הילדות יצירה יפה
שתשאר להם לאח"כ לדוג' שנה אחת עשינו איתם חיפושית מגנט
מרחנו על קלקר פלסטלינה ויצא מאד יפה, אך נמאס לנו כבר...
שנה אחת עשינו עם הילדות מחזיק מפתחות בצורת איש, השחלנו על
מנקה מקטרת חרוזים וקיפלנו יצא מחזיק מפתחות איש
אני רוצה עוד רעיונות אשמח לשמוע אם יש למישהו... בצירוף תמונות (אם יש)

• הוסף לסימניות
כרגע אין לי תמונה לצרף אבל יש לי משהו מאוד חמוד שעשיתי בקיטנה ובעלי עשה לילדים בחיידר:
לקחת קלקר\ קרטון ביצוע כבסיס בגודל 10*10.
על זה להדביק מקלות ארטיק(רצפה)
להכין מפילטרים ספסל
לקחת פונפונים צהובים גדול וקטן ולחבר אחד לשני(שיצא אפרוח) ולשים עיינים ומקור
להדביק 2 אפרוחים על הספסל ולהדביק את הספסל על הבסיס
על הבסיס עצמו להדביק קצת אזוב לדשא
אפשר להכין מפלסטלינה חילזון וחפושית קטנים ולהדביק אותם גם
ומעל האפרוחים להדביק מטריה קטנה- שמשיה
העבודה- כייפית לילדים והתוצאה - מהממת.....
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
אין עוד רעיונות?
איפה כל המוכשרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה