יצירה מקולבים

• הוסף לסימניות
הבת שלי הביאה כ100 קולבי מתכת בצבע לבן למי יש רעיון ליצירה מהם

• הוסף לסימניות
אולי זה -???- מפינטרסט כמובן

f1604c2a996690989696fc8e4671b1f4.jpg
וכן,
אפשר לרפד אותם בספוג, ללפף בסרטי בדים או שאריות בדים יפים, להוסיף קצת סרטים לקישוט ,
על המוט התחתון להוסיף אטבי כביסה ואו טבעות מתכת ויש לך מתלה דקורטיבי וחמוד
לקשתות/סיכות, לפתקים, למפתחות.

• הוסף לסימניות
הבת שלי הביאה כ100 קולבי מתכת בצבע לבן למי יש רעיון ליצירה מהם

יש לי סרטון הדרכה ל5 יצירות שימושיות עם קולבים.
הבעיה שרואים שם אישה אוההםםם... לא בדיוק צנועה, אם יתאים לך אשמח לשלוח לך בפרטי...

• הוסף לסימניות
תשלחי השאלה אם נטפרי לא יחסמו לי את זה
אולי אפשר למייל האישי שלי?

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות מפינטרסט:

ברעיון מאד פשוט וכיף לעבוד איתם, צריך קאטר טוב, והם מתעקמים ממש בקלות.
אח"כ ניתן לצפות בבד לגימור יפה.
צפה בקובץ המצורף 369335 צפה בקובץ המצורף 369336
מדהים!!
גם לי יש בבית ערימה של קולבים ואני רוצה ליצור מזה משהו.
אז לאה אם תרצי להתפטר מהם אני כתובת;)

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן על הרעיונות אתן פשוט מקסימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה