נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;799127:אפשר ליצור תמונה מקטניות - מציירים (על דף עבה ) ציור די סכמטי לדוגמא בתים, עצים, וממלאים שטחים בגוונים שונים של קטניות (יש המון צבעים) נדבק עם דבק פשוט. כשגמור - מורחים בדבק פלסטי שקוף או בלק שקוף.
יוצא מקסים ומעסיק את הילדים שעות רבות.
אפשר ליצור יצירות מקסימות מבצק מלח - זול מאד, נח מאד לעבודה ולפיסול, כמעט אינו מלכלך.
יש לי מתכון מדויק, אולי אעלה מאוחר יותר.
בהצלחה!
חני
ומה עם בל תשחית בכל זה? מעניין אותי לדעת,מישהו יודע?נכתב ע"י bbr;799345:רעיונות מקסימים
אני רק רוצה להאיר את תשומת ליבכם שכל הבצקים, הפסטות וחלק מהקטניות הם חמץ אז לזכור לזרוק לפני פסח.
כתבנו ממש ביחד ...בלי לתאם...נכתב ע"י סטודנטית;799351:בהחלט רעיונות חמודים, אך מה עם "בל תשחית"?
בצהריים אמרנו לילד שיגמור את כל האוכל כי זה בל תשחית, ואחה"צ צובעים פסטות, וכד'....
נקודה למחשבה!
לא באחריותי - שמעתי שבצק מלח אינו חמץ כי אינו ראוי למאכל כלב.נכתב ע"י bbr;799345:רעיונות מקסימים
אני רק רוצה להאיר את תשומת ליבכם שכל הבצקים, הפסטות וחלק מהקטניות הם חמץ אז לזכור לזרוק לפני פסח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים