שיתוף חופשי יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות

יצירות לשימוש חופשי
התחלה מתוקה - ילד מחזיק שלט וסוכריה 1747415-5172138780974de0d5bfc2eb6da0124e.jpg

קריאת שמע שעל המיטה עם כיפה סרוגה לבנה
1749498-f50a9600cb94cdc0171fa8193476a840.jpg

@יופלה אפרסק מדהים וואוו!!!
תודה רבה על כל השיתופים!!
הדמויות הולי הובי וכד'..
מדהים
איזה אושר: )

ושיתופים מהתוצרים המדהימים שלך!!

שלט שיהיה תלוי ליד הקולר:
צילום מסך 2024-08-30 012851.png

צילום מסך 2024-08-30 135337.png

צילום מסך 2024-08-30 135919.png

נערך לאחרונה ב:
מדהים יצא לך
@יופלה אפרסק מדהים וואוו!!!
תודה רבה על כל השיתופים!!
הדמויות הולי הובי וכד'..
מדהים
איזה אושר: )

ושיתופים מהתוצרים המדהימים שלך!!

שלט שיהיה תלוי ליד הקולר:
צפה בקובץ המצורף 1756169

צפה בקובץ המצורף 1756172
צפה בקובץ המצורף 1756173
איזה כיף לראות תוצרים!
גרפיקה ממש יפה ונעימה לעין

• שכוייח!
Reactions: RPO
מחפשת תמונות לכללי הגן לגיל 3-4
פשוט חדש לי גיל זה...........
ואמרו לי הכול להסביר דרך תמונות
אשמח אם מישהי כבר יצרה משהו
תודה מראש

אני צריכה כמה תמונות די דחוף יש פה משהי שפנויה
אין לי בעיה גם לשלם על זה
תודה

אני צריכה כמה תמונות די דחוף יש פה משהי שפנויה
אין לי בעיה גם לשלם על זה
תודה
תפני אלי באישי
או במייל dhyhukx שטרודל
אשמח שתעדכני אם ראית כדי למחוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה