אשמח לסגנון תמונות האלה רק שהשיער של הילדה יהיה יותר עדין או אסוף לקוקו קצר, שתי צמות קצרות או שיער פתוח קצר על לכתף,עוד מאותה סדרה
מקפיצה שובאני צריכה לחוברת יום הולדת דפי צביעה שונים הקשורים ליום הולדת
כמו: עוגת יום הולדת, מתנות, ילד פותח מתנה, בלונים, ילד עם כתר, שלט מזל טוב, וכן הלאה כיד הדמיון
דפים לצביעה בסגנון מאויר ילדותי, 10 ציורים
לגן בגילאי שנתיים שלוש
תודה מראש!!!
מעריכה מאודדד
הסתדרת?מהמם!
תודה רבה רבה!
אני רוצה את זה לקישוט קיר. יש סיכוי לדברים כאלו בלי רקעים?
רק אם זה לא קשה.
תודה!
בוקר טוב
אני מחפש תמונה של שתי ילדים חסידים בני 4 בערך בלי פוני עם פאות מסולסלות ובלי פוני מפריחים בלונים
תודה רבה
אפשר 2 תמונות של אמא ושל סבתא - צנועות, שיתאים לגן בית יעקב? סגנון ציורי כמו התמונה הזו?
וואו מדהים לראות את התוצרים כאן...
הם משמשים המון ועזרה עצומה!
צריכה תמונה יפה של ילד מריח בשמים
תודה!
הסתדרתי. תודה!הסתדרת?
פיספסתי את ההודעה
אם תעני לי בהשב אז זה יקפיץ לי שענית לי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים