שיתוף חופשי יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• מחברת חנוכה 1 copy.zip
    KB 254.2 · צפיות: 52
איזה דברים מדהימים!! @מזל יהודי
אהבתי את הכלי מטבח ואת המכשירי כתיבה
יש כזה באביזרי חנוכה?
ופגניה מחייכת, סביבון מחייך, נר מחייך, מטבע, חנוכיה
ממש יעזור לי!!
העלתי בבינה מלאכותית על פי בקשה

רצף סיפורי עוד 2

קבצים מצורפים

• רצף סיפורי 4 copy.jpg
    רצף סיפורי 4 copy.jpg
    KB 654.6 · צפיות: 65
  • רצף סיפורי 4-5.zip
    1.1 MB · צפיות: 53
  • רצף סיפורי 5 copy.jpg
    רצף סיפורי 5 copy.jpg
    KB 598.7 · צפיות: 62
מחפשת תמונה של שני ילדים מתוקים משוחחים ביניהם
אחד מקשיב לשני
שלא יראה דמויות אמיתיות
ילדים בסביבות גיל 11
ליטאים

תודה

אני צריכה תמונות לקישוט קיר לחנוכה
חנוכיה כשרה
חנוכיה לא כשרה- שהכל באותו גובה, שהקנים לא ישרים, שהקנים לא באותו גובה
שמן זית
כד עם שמן זית
קערת לביביות
קערת סופגניות
דמי חנוכה
שקיעה וצאת הכוכבים
חנוכיה בחלון ובדלת של בית
תודה רבה רבה

מדהים , באיזה תוכנה?
ואם לא מפריע לך אז מה רשמת בשביל השיער?
בדיזנייר אבל את הפיאות הוספתי אח"כ
little jcute Jewish orthodoxboys with a short shaved, buzz cut haircut A piece of , wavy hair near each cheek Their neatly styled sidelocks (peyos) frame their faces and a small solid-black kippa He is wearing a Gray sweater overwhite button-up shirt and black pants smiling,Learning in class The image is watercolor, realistic, and high resolution.

בדיזנייר אבל את הפיאות הוספתי אח"כ
little jcute Jewish orthodoxboys with a short shaved, buzz cut haircut A piece of , wavy hair near each cheek Their neatly styled sidelocks (peyos) frame their faces and a small solid-black kippa He is wearing a Gray sweater overwhite button-up shirt and black pants smiling,Learning in class The image is watercolor, realistic, and high resolution.
בהשראה....
תודה ענקית!!!!

קבצים מצורפים

• Designer.png
    Designer.png
    1.2 MB · צפיות: 40
אם אפשר בשביל מבצע לילדים
גן חיות מצויר עם 15 כלובים של חיות שונות בלי דמויות של מבקרים
תודה רבה

הבעיה באיכות התמונה איך שיוצא מהתוכנה, לא קשור להורדה.
צריך לעשות אפסקייל https://upscayl.org/
ניסיתי להתקין מחדש נכנס לי תמונה וכל הלילה הסתובב הסתובב ולא גמר, ואז הכנסתי עוד תמונה ושוב כתב error
תוכלי להעביר לי את רגשות בנות בתוכנה? זה הרבה זמן? אם את רוצה אשלח לך במייל הכל בתיקיה אחת
תודה רבה
ואם יש עוד פתרון למישהו לעלות איכות של תמונות אשמח מאוד

ניסיתי להתקין מחדש נכנס לי תמונה וכל הלילה הסתובב הסתובב ולא גמר, ואז הכנסתי עוד תמונה ושוב כתב error
תוכלי להעביר לי את רגשות בנות בתוכנה? זה הרבה זמן? אם את רוצה אשלח לך במייל הכל בתיקיה אחת
תודה רבה
ואם יש עוד פתרון למישהו לעלות איכות של תמונות אשמח מאוד
יש את האתר הזה, ללא צורך בהתקנה

להתחבר?
ומה להגדיר שם כדי להעלות את הרזולוציה ומה להגדיר כדי להגדיל?
ואיפה נשמרות התמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה