- הוסף לסימניות
- #1,541
@ayala bimuy
מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם אפשר כמה שינויים על התמונה האמצעית?
שהתינוקות יהיו יותר קטנים למטה ויותר מקום לכיתוב, ואפשר להוסיף עוד תינוק או שתיים
[רק בנים בלי בנות]
@ayala bimuy
מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם אפשר כמה שינויים על התמונה האמצעית?
שהתינוקות יהיו יותר קטנים למטה ויותר מקום לכיתוב, ואפשר להוסיף עוד תינוק או שתיים
[רק בנים בלי בנות]
@ayala bimuy
תודה רבה, מעריכה מאוד
בכל זאת מנסה לבקש אבל את לא חייבת
הקודם היה יותר בכיוון
רק צריכה מקום לכיתוב גדול ללא מסגרת מלאת פריטים, אפשרי כמה בודדים מסביב שקשורים לתינוקים, ואולי גם שלא כל התינוקות יושבים, אלא אחד זוחל וכד'
אבל שוב רק אם זה בקלות ובכייף. תודה גדולה
@ayala bimuy
מהמם! יש לך כישרון מעולה!!
עדיין שימי לב שהמקום לכיתוב נשאר באותו גודל של כל התמונות הקודמות, קטן ביחס לתמונה....
אבל כבר לא אשגע אותך נסתדר ככה
תודה רבה רבה!!
יש לי כמה דפי צביעה לפסחוכן דף צביעה הקשור לפסח-תודה מראש
יש לי שמסביב יש חומרי ניקויאפשר לקבל ציור לצביעה ושיהיה כתוב " החדר שלי נקי לפסח"
ויראו ליד ציורים של ניקיון
בקובץ של תמונה
תודה רבה
תודה!היה אתגר של AI על זה, תוכל לקחת משם..
תשלחי לי קישורתודה!
תשלחי לי קישור
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים